18 Ocak 2013

Trend: Puf Yelek


Puf yelek denince benim aklıma ilk gelen unutulmaz Geleceğe Dönüş serisinin baş kahramanı Marty Mcfly oluyor. Kareli gömleklerinin ve kot ceketlerinin üzerine giydiği kırmızı puf yeleğiyle aklımızda yer eden Mcfly'ın yolundan gitmekte fayda var. Özellikle mevsimin yaz mı kış mı diye arada kaldığı günlerde, hem hanımları hem de beyleri kurtaracak bir giyim parçası olabilir. Puf yeleği sadece spor kombinlerde kullanacaksınız diye bir durum da yok. Hanımlar etek ve topuklu botlar ile kombinleyecekleri puf yeleği, beline ince bir kemer takarak kullanabilirler. Ek olarak sezonun trendlerinden kareli gömleklerle puf yelekleri giyebilirler. Beyler ise ceketlerinin üzerine yelekleri giyebilecekleri gibi tam tersi ceketlerin ya da kabanlarının içine puf yelekleri giyebilirler. Ne de olsa lahana gibi katmanlı giyinmek çok trend ;)

 Karla's Closet

Atlantic Pasific
Marty Mcfly

6 yorum:

  1. BENDE ÇOK BEĞENİYORUM BU MONTLARI BENİMDE VAR VE GERÇEKTEN HEM ÇOK KULLAIŞLI HEM DE ŞIK

    YanıtlaSil
  2. Deri ceketle uyumu çok güzel olmuş

    http://pukfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Bence etekle olmamis pantalonlu kombinler daha hos.etek klasik dantel ustte puf yelek valla hic alaka ypk.moda diye alakasiz kombinler yapmamali herseyin bi parcayla gideti var ben cok karistirmayi sevmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dusuncelerine sonuna kadar katiliyorum. karmakarisik giyinmek bana hic şık gelmiyor.

      Sil
  4. Herkesin gardırobunda olması gerekir bende çok sık kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
  5. hiç sevemedim bu puf yelekleri. aslında oldukça yaratıcı kombinler paylaşmışsın ama tarzıma göre fazla spor buluyorum heralde sevemiyorum :)

    YanıtlaSil