6 Eylül 2013

Kim! Sarı saçlarından kim suçlu?


Soruyorum. Kim Kardashian'ın hamileliğinde moda kurbanı olmasının ardından, sarı saçları sebebi ile koca kurbanı olmasına şaşırmalı mıyız? Kim, artık sarışın... Ama nasıl bir sarışınlık; yine gözlere zarar, yüreklere sıkıntı veren bir görünüm... Anneliğinin ilk zamanları olması sebebiyle değişiklik isteğini anlayabiliyorum lakin göz var izan var. Sırf Kanye istedi diye böyle de sarışın olunur mu yahu?



Şimdi biraz dedikodulu komplo teorisi üreteyim; Kanye West, Jaz Z mi olmak istiyor buradan hareketle Kim Kardashian'ı Beyonce'a mı benzetmek niyeti? Şaka bir yana, gerçekten ne yapmış kendine inanamadım. Saç dipleri simsiyah, sanırım bunun da yakışmamasında etkisi var zira Kim Kardeşyan 2009 yılında da sarışın olmuş. Aşağıdaki fotoğrafta da göreceğiniz üzere hiç de fena değilmiş hani...


Tuhaf ama biraz da Jennifer Lopez'e benzemeye çalışıyor gibi. Tabi ki JLo. ile alakası yok ama ilk bakışta öyle bir havası var. Bu arada kendisinin çok fazla kilo verdiğini de düşünmüyorum. Doğum sonrası kilolarını vermek için epey uğraşacak gibi... Neyse, bu kadar dedikodulu post yeter. Herkese şahane cumalar!


Fotoğraflar: Dailymail


7 yorum:

  1. Kim Kardashian'ı ne kadar sevmesem de yine o kadar kötü bulmadım saçlarını.
    Demek ki sadece ben düşünmüyormuşum Kanye West,Jay Z'yi ;Kim de Beyonce'yi taklit ettiğini .Bence kesinlikle öyle gözüküyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Esma Ben de kendisinden pek hoşlanmam ama iyi malzeme veriyor, hatta bu kadının kafamı dağıttığını bile söyleyebilirim (: Ben ona yakıştıramadım, yüzü çok güzel ve koyu renk saçlar kesinlikle ona çok yakışıyor.
      Değil mi ya, resmen bir taklit durumu var ortada (:

      Sil
  2. Aaman Allah'ım görmez olaydım Kibariye gibi olmuş yaaaa:))))) Kibariye'nin sarı saçları bile daha güzel daha bakımlı hatta:P

    YanıtlaSil
  3. Ben eski sarışınlığını bile yadırgarken arkadaş uçuşa geçmiş. Bu kadın esmer güzeli bence fazla kurcalamasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @eliza bennet Bence de, Kanye'nin yolu yol değil...

      Sil
  4. bence de özellikle son fotoda ilk bakışta J. Lopez i andırıyor

    YanıtlaSil