17 Ocak 2014

2014 İlkbahar/Yaz Jean Trendleri


Jean'in hayatımızdaki yeri tartışılmaz... Ama bir kaç sezondur Jean parçaların çok daha revaçta olduğunu görüyoruz. Bu durum 2014 ilkbahar/yaz sezonunda da bozulmuyor ve Jean parçaların yine yeniden yorumlandığı bir sezona merhaba diyoruz. 2014 yaz sezonunda Jean olan her şey çok kıymetli! O yüzden kıyıda köşede ne kadar Jean parçanız varsa, bu sezon değerlendirmenizi öneririm. Dilerseniz yeni sezonda hangi Jean parçalar öne çıkacak, bir göz atalım...



Jean Elbiseler /Denim Dresses

2014 ilkbahar/yaz sezonun Jean'den ve Jean benzeri kumaşlardan yapılmış elbiseler oldukça revaçta olacak. Özellikle Shift elbise denilen, dizin hemen üzerinde biten ve vücuda yapışmayan elbiseler ön plana çıkıyor. Hem kol hem de kolsuz Jean elbiseler, rahatlıklarıyla bu yaz sık tercih edilecek.


Jean Salopet / Jean Overalls

Bahçıvan tulumlarını giymeye devam... Bu nostaljik parça 2014 ilkbahar/yaz sezonunda yeniden ortaya çıkıyor. Hem kısa hem de uzun salopetlerin görüleceği yaz sezonunda yırtık salopetler de revaçta olacak.


Yırtık Jean / Ripped Jeans

Yırtık Jean modası da hiç istifini bozmadan 2014 ilkbahar/yaz sezonunda da kendine yer buluyor. Üstelik dozu biraz daha artırarak... Özellikle lime lime kesilmiş Boyfriend Jean pantolonlar sezonda ağırlıklı olarak yer buluyor. 


Paçası Kıvrık Jean Pantolonlar / Rolled-up Jeans

2014 ilkbahar/yaz sezonunda öne çıkan Jean eğilimlerinden biri de, Jean pantolonların paçasını kıvırmak... Hemen her tür pantolonun paçasının kıvrıldığını söylemek mümkün... Bu şekilde sezonun kısa paça pantolon trendine de uyum sağlanıyor.


 Jean Ceket / Jean Jackets

Jean ceketin modası olmaz ancak 2014 ilkbahar/yaz sezonun kot ceketlerin ayrı bir yeri olacak. Özellikle ceket boyu ne kadar kısa olursa o kadar iyi. Crop yani kısa ceket trendinin kot ceketlere de sirayet ettiğini göreceğiz.


Jean Şort / Jean Shorts

Jean şortlar kuşkusuz her yazın favorisi zamansız bir parça, ama yine tıpkı diğer parçalar gibi bu sezon daha çok öne çıktığını söylemek lazım. Hatta bu sezon ceketlerle birlikte giyildiğini göreceğiz.


Koyu Mavi Denim / Dark Blue Denim

Jean renklerinde laciverde bakan tonların popüler olduğu görülüyor. Hatta siyaha bakan tonların da oldukça popüler olduğunu söyleyebiliriz.


Jean Tulumlar / Denim Jumpsuits

Tıpkı salopetler de olduğu gibi tulumların da Jean olanları 2014 ilkbahar/yaz sezonunun gözdelerinden olacak.

6 yorum:

  1. yırtık boyfriend jean pantolon favorim benim de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @audrey Bence de, hemen her parçayla harika görünüyor.

      Sil
  2. jean siz bir yaşam bir dünya düşünülemez bence hem spor hem şık hem gece hem gündüzz,yaz,kış vazgeçilmezz bir parça______

    YanıtlaSil
  3. ayy tam da yırtık pırtık bir jean almıştım :) gerçi bence de jean cidden zamansız bir parça :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Hande Yırtık Jean'in en değerli olduğu sezonlardan biri geliyor ;)

      Sil