15 Ocak 2014

2014 İlkbahar/Yaz Makyaj Trendleri


2014 İlkbahar/Yaz makyaj trendleri, geçtiğimiz sezonun Rock temasını göz makyajında sürdürmeye devam ederken, sezonun hiti pastel renk trendi de en fazla gözlerde kendine yer buluyor. Pastel renkleri göz farlarında mavi başta olmak üzere yeşil ve tonları dikkat çekerken, renkli Eyeliner kullanılan gözler sezonun önde gelen makyaj trendleri arasında yer alıyor. Tabi ki sadece renkli Eyeliner değil, siyah klasik eyeliner'ın 2014 yaz sezonunda ağırlıklı olarak kullanıldığı görülüyor.
Varla yok arası makyaj trendi yine devam ediyor. Sadece fondöten kullanılan ve hafif göz makyajının yapıldığı görünümler oldukça fazla... Cildin pürüzsüz bir hale getirildiği makyajlarda ise dudaklar ön plana çıkartılıyor. Sezonun önemli ruj trendleri arasında oranj ve kırmızının oranja bakan tonları yer alıyor. Bu rengi parlak kırmızı ve mürdüm tonlarında rujlar izliyor. Dilerseniz derlediğim görsellerle 2014 ilkbahar/yaz makyaj trendlerine detaylıca bakalım.

 Beyaz Göz Farı / White Eye Shadow

 Siyah Eyeliner / Black Eyeliner

 Kedi Gözü Makyajı / Cat-eye Make-up

 Parlak Kırmızı Ruj / Radiant Red Lips

 Mavi Göz Farı / Blue Eye Shadow

 Mürdüm Rengi Ruj / Damson Lipsticks

 Doğal Makyaj / Naturel Makeup

 Oranj Dudaklar / Orange Lips

 Pastel Göz Farı / Pastel Eyeshadow

 Renkli Eyeliner / Colored Eyeliner

6 yorum:

  1. doğallıktan yanayızz doğal makyaj,doğal saç rengi,ama oranj ruja bayıldım___

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tuğba Ne yalan söyleyeyim, benim de hoşuma gitti oranj ruj (:

      Sil
  2. radiant orchid in yaz makyajı'na yansımamasına şaşırdım :)
    hatunlar taş kömür de sürseler Türkan Şoray'ın Al Yazmalımı misali güzel görünecektir...
    Pastel tonlarda yapılan makyaj daha çok plaj makyajı gibi duracak sanırım,devlet dairesine boya paleti gibi gidersek vay halimize :)
    yazı ve görseller süperdi ,keyif aldım okurken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @İsabellamadhatter Aslında pastel göz farı trendinde parlak orkide de var. Dudaklarda ki mor tonlarında da parlak orkide etkisi görmek mümkün. Bu rengi görmemiz asıl şimdi sıklaşacak.
      Her trend herkese uymaz elbette. Bir de bunlar podyuma hazırlanırken çekilmiş fotoğraflar ve defilelerde trendler daha abartılı bir biçimde sunuluyor şüphesiz (:

      Beğenmene sevindim, çok teşekkürler (:

      Sil
  3. Oley artık insanlar turuncu ruja 'o neymiş bee' diye bakmıyacak :) yalnız ben mavi far olayına da takıldım bilmiyorum fena sonuçlar doğurabilir :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Hande Evet Handecim, bence de yadırganmayacak ve sevilecek bir makyaj trendi olacak. Mavi far tehlikeli olabilir bence de (: Her şey dozunda güzel...

      Sil