16 Ocak 2014

2014 İlkbahar/Yaz Manikür Trendleri

 

2014 İlkbahar/Yaz manikür trendlerinde sezonun çoğu moda eğiliminin tırnaklarda yansımasını görüyoruz. Yine geometrik şekillerin kendine yer bulduğu tırnaklarda, özellikle çizgi trendinin çok popüler olacağını söylemek mümkün. Nude yeni ten rengi manikür eğilimi son bir kaç sezon olduğu gibi bu sezon da popüler... Nude renge ek olarak, sadece parlatıcı sürülmüş tırnaklar da manikür trendleri arasında yer alıyor.

Metalik trendinin bu sezon en fazla görüldüğü yerlerden biri de tırnaklar... Altın ve gümüş metalik ojelere ek olarak renk geçişlerinin yer aldığı metalik ombre trendi de dikkat çekiyor. 2014 yazının ilgi çeken manikür trendlerinden biri de, Cap-toe ayakkabılardan esinlenilmiş tırnaklar. Tırnakların uç kısmına farklı renklerde uygulanan oje, boncuk vb. süslemelerle sezonun dikkat çekici görünümleri arasında yer alıyor. Siyah oje, parlak beyaz ve göz alıcı renklerin bol bol kullanılacağı yeni sezonda çiçek ve kelebek motiflerinin yer aldığı Nail Art uygulamaları da sık sık karşımıza çıkacak.

3D tırnaklar / 3D Nail Art

Beyaz Oje / White Nails

Canlı Renkler / Bright Nails

Cap-toe Tırnaklar / Cap-toe Nails

Çizgili manikür / Striped Nails

Ombre Metalik Tırnaklar / Ombre Metallic Nails

Metalik Ojeler / Metallic Nails

Çiçekli Nail Art / Floral Nail Art

Nude Tırnaklar / Nude Nails

Siyah Oje / Black Nails

Yarım Ay Manikür / Half-moon Manicure

10 yorum:

  1. nude tırnakların hayranıyım temiz ve bakımlı _____

    YanıtlaSil
  2. wooooow çok güzelmiş sevdim bu manikür trendini, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Uzun zamandır kırmızı oje kullanmadım ama ilk fotoğrafa bayıldım ..
    Hafta sonu bende çift renkli bir kombin yapayım kendime :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Sema Evet, kırmızı ile uygulanan yarım ay maniküre ben debayılıyorum. Hatta Dita Von Teese'de gördüğümden beri çok severim...

      Sil
  4. favorim nude tırnaklar eller daha bakımlı parmaklarda uzun ve ince görünüyor .kırmızı,siyah ve metalik ojelerde de aklım kalmadı değil :):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @İsabellamadhatter Bence de nude trendi en güzellerinden. Ama ben klasik kırmızıdan da vazgeçemiyorum trend olsun olmasın...

      Sil
  5. Bizim klasik frenchten vazgeçemiyorum ben, o niye yok çok mu demode kaldı ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Hande French zaten bir klasik bence, trend olup olmaması mühim değil. Ama zaten temiz ve sade tırnaklar gözde olduğundan French manikürün de önemli bir yeri var diyebiliriz.

      Sil