22 Ocak 2014

Siyah şort nasıl giyilir?


Yine bir istek post'u ile karşınızdayım! Bugün, siyah şortları nasıl giyebileceğimiz hakkında bir kaç stil ipucu paylaşmak istiyorum. Aslında oldukça kullanışlı ve hemen her mevsim giyilebilecek bu güzel parça, değişik giysilerle birlikte giyilerek farklı ortamlara uyum sağlayabilir. Nasıl mı? Hadi ünlü stillerden ve sokak modasından ilham alalım...


1- Siyah şortu Blazer ceket ile birlikte giyin. Bu konuda tartışmasız Olivia Palermo'nun stilinden ilham alabilirsiniz. En basit şekilde onun yaptığı gibi tamamen siyah giyinerek hem risksiz hem şık bir kombinasyona imza atabilirsiniz. Blazer ceketiniz uzun değilse, ceketinizin içine şortunuza yakın uzunlukta bir bluz giyebilirsiniz. Bu şık kıyafeti Olivia gibi Stiletto ayakkabılarla tamamlayın.


 2- Siyah şortu beyaz gömlekle giyin. Bu konuda yine Olivia Palermo'yu örnek vermek istiyorum zira kendisi siyah şortu en güzel kombinleyen isimlerden biri. Beyaz gömlekle tamamladığınız şortunun üzerine ceket de giyebilirsiniz.


3- Siyah şortu kazaklarla giyin. Şortunuz siyah olduğundan renkli ve desenli kazaklarla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Maskulen bir görüntü istiyorsanız Oxford ayakkabıları yada Loafer'ları tercih edebilirsiniz.


4- Şortunuzu kışa adapte etmenin en kolay ve şık yolu opak çoraplarla giymektir. Siyah bir şortla giyilen opak çorap daha garantili bir seçimdir. Şortunuzla bütün bir görüntü oluşturarak daha zayıf ve uzun görünmenizi de sağlar.


5- Emmanuel Art'tan ilham alın. Dizüstü çizmeleri siyah şort ve opak çorapla birlikte giyebilirsiniz. Eğer seviyorsanız aynı kombinasyonu dizüstü çoraplarla da yapabilirsiniz.



6- Basic bir tişört, deri ceket ve siyah şort... Eforsuz şıklık için bu üçlüyü deneyebilirsiniz. Bu arada kot ceketinizi de bu şekilde değerlendirebilirsiniz.


7- Kot gömleğinizi de siyah şortunuzla birlikte giyebilirsiniz. Spor-şık kombinler için yine eforsuz şıklık sağlayacak iki parça...


8- Siyah şortunuzu uzun hırkalarla birlikte giyebilirsiniz. Ya da tam şortunuzun boyunca biten bir hırka da tercih edebilirsiniz. İki türlü de çok şık bir kombinasyon elde edeceğinize emin olabilirsiniz.

Fotoğraflar: Pinterest & We Heart it

4 yorum:

  1. Sahane bir rehber olmus cok tesekkurler :))

    YanıtlaSil
  2. vallhi ben geçen gün giydim siyah şort,siyah opakla üzerine karl lagerfeld li bir tişort üzerine siyah mini deri ceket biraz cooll ben çok beğeniyorum yazda giyildiği kadar kışında revaçta bence ______

    YanıtlaSil