7 Nisan 2015

Bahar Modasında Beyaz Kombin Önerileri


Baharın güneşli günlerini göstermeye başladığı bu günlerde en sevdiğimiz beyaz kıyafetlerimizi giymenin tam zamanı! Bahar mevsimi kadınların en sevdiği sezonlar arasında... Bu yazıda ilkbahar moda trendleri arasında popüler olacak en güzel  ve en şık beyaz kıyafet kombinlerini sizler için derledik. Diğer günlük stillerinizle de giyebileceğiniz en moda kıyafet renkleri ise; Denim rengi, haki, siyah ve beyaz...


2015 baharının en çok konuşulan moda trendlerinden biri 'baştan ayağa beyaz giymek'. 2015 ilkbahar/yaz koleksiyonlarının sunulduğu podyumlarda bol bol monokrom beyaz kıyafetler gördük. Ralph Lauren ve Victoria Beckham gibi dev tasarımcılar da defilelerde nefes kesen büyüleyici beyaz kıyafetlerini sergilediler. Eğer siz de beyaz kıyafetleri giymeyi seviyorsanız, derlediğimiz görsellerdeki kombinleri inceleyebilir ve kendi stiliniz için ilham alabilirsiniz. 


 Beyaz trend diye ille de baştan ayağa beyaz giymek zorunda değilsiniz.Kombininizde kullanacağınız bir beyaz parça ile yırtık jean giyerek kolay yoldan şık ve trendy görünebilirsiniz. Beyaz gömlek veya bluzu, kot ya da şort ile kombinleyip eforsuzca harika görünebilirsiniz. Bu kombinasyonlar günlük stil  için gerçekten çok rahat ve şıktır üstelik her yerde giyebilmek için idealdir. 


Beyaz kombin önerilerini aşağıdaki resimlerden detaylı görebilirsiniz. Paylaştığımız kombinler tüm bahar sezonunda çok popüler olacak. .Özellikle beyaz blazer ceketler veya hırkalar bahar sezonu için harika bir seçim... Beyaz bir ceketle görünümünüzü zahmetsizce tamamlayabilirsiniz.

Sizin için seçmiş olduğumuz kombinlere göz atmayı unutmayın!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder