7 Temmuz 2015

Kate Middleton: McQueen Elbise& Jane Taylor Şapka


Geçtiğimiz Pazar günü,  Düşesimiz Kate Middleton’un iki ay önce dünyaya gelen minik kızı Prenses Charlotte vaftiz edildi. Yine uzun bir aradan sonra ortaya çıkan Kate ve pek tabii Kraliyet ahalisi, en şık ve en özenli halleriyle St Mary Magdalene Kilisesi'nde hazır bulundular. Bu vaftiz töreninin belki de en önemli ayrıntısı, Kate, William, Prens George ve Prenses Charlotte'un aynı kare içerisinde ilk kez görülmesiydi...


Vaftiz töreninin yapılacağı kiliseye yürüdüler... Kraliçe II. Elizabeth'in kendi çocukları için kullandığı puset bu sefer minik prenses Charlotte için kullanıldı. Dini törenler için sık tercih edilen St Mary Magdalene Kilisesi'nde Prenses Diana'nın da vaftiz edildiği biliniyor. Vaftiz töreninde Kate'in şıklığı, Charlotte'un güzelliği konuşuladursun, hepsinden rol çalan isim yine Prens George oldu.


1984 yılında Harry'nin doğumu için kırmızılı bir takım giyen William (sağda) ve 2015 yılında minik Prens George... George'un babasıyla hemen hemen aynı kıyafetleri giymesi dikkat çeken ve gülümseten ayrıntılardan biri oldu. Hep söylerim, tarihine ve anılarına bu kadar bağlı olmaları beni benden alıyor. Bu incelikleri yüzünden Kraliyet'i daha da bir seviyorum (:


Pek tabii ben bir Harry hayranı olduğumdan, gözlerim minik Charlotte'un yakışıklı amcasını aradı... Ama ne fayda; Prens Harry Afrika'daki bir askeri görev için vaftiz törenine katılamamış. Hey neyse, genel bir malumattan sonra sanırım artık esas mevzumuza yani Kate'in neler giydiğine göz atabiliriz (:


Kate'i görür görmez aklıma ilk gelen kelime 'sofistike' oldu. Bu kadar naif, zarif , elegan ve şık duran bir tasarım ise ancak Alexander McQueen'e ait olabilirdi. McQueen'e özel siparişle yaptırılan ekru renkli elbise, minimal tasarımı ve zarif yaka detayıyla dikkat çekiyor.


Yaka kısmını çok sevdiğim manto elbise, Kate'e yakışan tarzda... 
Bele oturan A kesim modeller ona çok yakışıyor. Ah bir de bu zevkli şapkalar...


Vee işte karşınızda Kate'in muhteşem şapkası ve bir o kadar ihtişamlı topuzu... Şapka, Düşesin favori tasarımcısı Jane Taylor'a ait. Özel tasarım fascinator, Kate'in saç modeliyle harika görünüyor. Bu kadar yakından bakmışken Kate'in taktığı kolye ve küpelere de göz atmamak olmaz...


Kate'in takı seçimi daha önce de kullandığı Mappin & Webb tasarımı 'Empress' pırlanta küpe ve kolyeden yana oldu. Takıları detaylıca incelemek isteyenleri buradan alalım.


Kate'in manto elbisesinin sırt detayları bu kareden daha iyi seçilebiliyor. 
Tek kelime ile mükemmel...


Vaftiz olan minik prensesin güzelliği ise göz kamaştırıyor!



3 yorum:

  1. elbiseyi çok beğendim bu sefer minik prense ise hasta oldum resmen ısırasım var çocuğu :-))

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar! Blogunuzu beğeniyorum. Bende sizin gibi bir bloggerım. Sizden ricam bloguma bakr mısınız? Bana eksilerimi ve artılarımi bildirir misiniz?

    YanıtlaSil
  3. bence Kate Middleton tam bir moda ikonu :) minik prensse tam ısırmalık XD

    YanıtlaSil