19 Eylül 2015

Kate Middleton: Ralph Lauren Gömlek Elbise


Ne mutlu biz 'Katesever'lere! İkinci bebeğini dünyaya getirdikten sonra doğum iznine ayrılan Kate Middleton, resmi görevlerinin başına döndü. Doğumdan sonra ilk kez kamuoyunun karşısına çıkan Düşes, yeni kâkülleri ve şık gömlek elbisesiyle dikkat çekerken, fit görüntüsü yine hayranlık ve pek tabii kıskançlık dolu bakışların hedefi oldu (: Eh, o'nu ve kıyafetlerini konuşmayı özlemişiz değil mi? Dilerseniz bu özlemi sonlandıralım; güler yüzü ve enerjisiyle adeta 'rüzgar gibi' geçen Düşes'in seçimine yakından bakalım...


Efendim, uzun bir aradan sonra yepyeni bir parça ile karşımıza çıkan Kate Middleton'ın seçimi, Ralph Lauren'den yana olmuş... 'Black Label' koleksiyonuna ait elbise ipek kumaştan ve piyedepul desenli... Elbise rugan kemeri ile tamamlanıyor.

Ralph Lauren Silk Austin Shirtdress

Ralph Lauren'in sitesinde yapılan styling çok hoş... Kol manşetleri ve yakanın bu tarz kullanılması gömlek elbiseye ayrı bir hava vermiş. Kate'in yerinde olsam en azından elbisenin kollarını bu şekilde kullanırdım (: Bu arada elbise 1595 dolares fiyatla yani yaklaşık 5000 TL fiyatla satılıyor. Üstelik halen stoklarda var. "Lafı fazla uzatma da linki ver" diyenler buraya tıklayabilir.


Kate, elbiseyi yine çok sevdiği Stuart Weizman 'Power' stiletto ayakkabıları ile tamamladı.


Çanta olarak da siyah süet Mulberry Bayswater clutch çantasını tercih etti.


Kate'in kâküllerine yakından bakalım istedim. Fotoğraflarda hoş görünüyor lakin tv'de izlediğim görüntülerde rüzgarda pek uslu durmadıkları dikkatimi çekti (: Değişiklik iyidir; yeni saç modelinin Kate'e taze, genç ve enerjik bir hava kattığını düşünüyorum.


Kate'in olay yırtmacını da eklemesem olmaz. 
Bu fotoğraf, Kate'in kâküllerinin pabucunu resmen dama attı (:

Kate'in yeni saç modelini siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Dailymail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM
 
 

7 yorum:

  1. ben beğenmedim.yaşlı göstemiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Gülay Bana da genç göstermiş gibi geldi yahu (:

      Sil
  2. Modeldeki gibi kolları iki defa kıvırsaymış Bir tane boyundan düğme açsaymış tam yaşına gidermiş. Yine çok zarif nasıl güler yüzlü olmayı başarıyor imreniyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Dilek Kesinlikle katılıyorum sana... Her zamanki pozitif enerjisi; insan gerçekten hayran kalıyor...

      Sil
  3. Bu kahkül boyu olmamaş. Biraz daha uzun olabilirdi. Sanki Bağcılar'da kuaförde kestirmiş gibi :)

    YanıtlaSil
  4. Tam bir duses sikligi ve hanimligi bence muthis olnus

    YanıtlaSil