30 Eylül 2015

Kate Middleton: Zara Çiçek Desenli Pantolon


Kate Middleton, sürpriz üzerine sürpriz yaptı ve bu sefer de Dünya Rugby Kupası'nda ortaya çıktı. Kraliyet ailesinin neden Rugby ile bu kadar ilgilendiğini merak ediyorsanız; Prens William Galler Rugby Birliği başkan yardımcısı, Prens Harry ise İngiltere Rugby birliğinin onursal başkanı... Ancak, tüm bu resmi görevlerin dışında Kate de dahil bütün kraliyet üyelerini bir araya getiren şey Rugby sporuna olan aşkları (: Düşes'e dönersek, akşam yapılan maç için Casual şıklık sergilediğini söylemek mümkün zira tribünlerde çekilen fotoğraflardan kombini seçmek pek de kolay değil...



Evet, Kate'in kombini tam olarak göremesek de giydiği çiçek desenli pantolonun Zara'nın yeni sezonuna ait olduğundan eminiz. Pantolon siyah üzerine ekru renkte minik çiçek desenleri ile dikkat çekiyor.

Zara Çiçek Desenli Pantolon

Zara'nın yeni sezonuna ait pantolon, 90 TL fiyatla satılıyor.
Pantolonu yakından incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.


Kate'in boynuna taktığı şalı daha önce de kullanmıştı. Markası Hugo Boss...

 
Kate'in en dikkat çekici aksesuarı ise yeni küpeleri... Tasarımcı Catherine Zoraida imzası taşıyan halka şeklindeki yaprak figürlü küpeler 150 GBP fiyatla satılıyor. Küpeleri yakından incelemek isteyenleri de buradan alalım.


Kate yine herzamanki gibi şık ve güzel görünüyor. 
Bakalım Düşes'in yeni sürprizleri olacak mı?

Fotoğraflar: Dailymail


FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


1 yorum:

  1. Sevecen güzel bir bayan :) sadece hep saçık şekilde bıraktığını görüyorum bence biraz farklı saç modelleri de deneyebilir :)

    YanıtlaSil