25 Kasım 2015

Trend: Oversized balıkçı yaka kazak

 

Oversized nam-ı diğer "Supersized" giyim parçaları 2016 kışının en gözde parçaları arasında... Daha önce bahsettiğim Oversized manto trendini izleyen ve kışa dair en şık detaylardan biri olan Oversized balıkçı yaka kazaklardan dem vurmak istedim bugün. Genişlikleri ile neredeyse bir kabanı aratmayacak kadar dökümlü görünen bu parçalar bazen dış giyim parçası olarak bazen de elbise gibi kullanılabiliyor.



Oversized balıkçı kazaklar daha çok açık tonlarda görünüyor. Beyaz, ekru, gri ve toprak tonlarının revaçta olduğunu söylemek gerek... Geniş ve dökümlü olduklarından bu parçayı dar kesimli pantolon ve etek modelleri ile kullanmak daha hoş bir görünüm verecektir. İşte sokak modasından Oversized balıkçı yaka kazak kombinleri...

 



3 yorum:

  1. Sizin stil ipuçlarınızdan çok yararlanıyorum ve bu konuda bir isteğim olacak. Temel giyim tarzlarının hepsinin bir arada olduğu bir yayın yapabilir misiniz? Aralarındaki belirgin farklar vb. nelerdir? Ayrı ayrı casual stil, bohem stil yazılarınızı tabi ki okudum ama böyle hepsinin bir arada olması kendi stilimizi bulmamız açısından çok yararlı olacağı kanısındayım.

    YanıtlaSil
  2. İnce ve uzun vücutlarda nasıl da havalı görünüyor bu kazaklar.....

    http://modaperestt.blogspot.com.tr/2015/11/victorias-secret-fashion-show-2015-pink.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de aynı fikirdeyim. ben giyince fil gibi gözüküyorum :)

      Sil