15 Haziran 2016

Recycle Kate: Day Birger Et Mikkelsen Manto


Kate Middleton deyince akla gelen ilk giyim parçası manto ve manto-elbiseler oluyor. Gardırobunda ziyadesiyle manto elbisesi bulunan Düşes, Kraliyet gelini olmadan önce de bol bol manto elbise giyiyordu. Buna en güzel örneklerden biri, ilk olarak 2006 yılında objektiflere takıldığı Day Birger Et Mikkelsen tasarımı manto elbise... 2006 yılının Mayıs ayında, Laura Parker Bowles'un düğününde giydiği manto elbiseyi 10 yıl sonra Kuzey İrlanda için düzenlenen Garden Party'de yeniden üzerinde görüyoruz. Peki şaşırıyor muyuz? Elbette hayır! Kate Middleton demek, aynı zamanda geri dönüşüm ve tasarruf stili demek (:



Pekii, bu mantoyu Kate'in 4. kez giydiğini söylesem? Ehh, yine kimse şaşırmayacak... Sağdan sola; 2006-2011 ve 2012 yılında türlü etkinliklerde bu mantoyu giydiğini görüyoruz. Neyse ki, meşhur LK Bennett ayakkabıların (Sledge 2) esamesini bile okumuyoruz artık (:


Kate her seferinde farklı şapka seçimleri ile mantoyu kullanmış. Bu sefer ki seçimi de daha önce görmediğimiz Lock&Co. tasarımı şapka... Gül şeklindeki şapkayı incelemek isteyenleri buradan alayım.  Topuz saçı muhteşem ama şapkayı sevemedim ya hu... 


Kate'in yeni küpeleri de dikkat çekiyor. Kiki McDonough tasarımı küpelerin fiyatı yaklaşık 3000 GBP...


Kate, geri dönüşüm stilini  L.K. Bennett Fern stilettoları ve yine aynı markanın Nina Clutch çantası ile tamamladı.


Kate'in 3 yapraklı yonca broşu İrlandalı Muhafızlara ait... 
Düşes bu etkinlik için broşu ödünç almış.
Bu broşu daha önce 2011 yılında kullanmıştı.
Hatırlamak isteyenler tık tık.


Fotoğraflar: DailyMail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder