10 Aralık 2016

Tarz Sahibi Olmanın En Hızlı Yolu: Deri Montlar!


Hem şık hem de tarz olmak için doğru adresi çok fazla aramanıza gerek yok, benim gibi biraz araştırmayı ve internette vakit geçirmeyi seviyorsanız, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünleri bulmakta zorlanmayacaksınız.

Malumunuz, her yıl birbirinden iddialı ürünler moda rüzgârının yönünü değiştiriyor. Ancak, bu noktada popülaritesini asla kaybetmeyen ve her mevsimin değişmez kilit parçası hiç şüphesiz deri ceket ve deri montlar... Son yıllarda özellikle her sezonun trend ürünü olan deri ceket ve deri mont kreasyonlarında farkını ortaya koyarak, kolay şıklığın da kapılarını açan bir marka var. DeFacto!



Derinin asaletini dikkat çeken tasarımlarla birleştirerek erkek deri mont modelleri arasında kapüşonlu deri montlar, motorcu deri montlar ve suni deri montlar, erkek deri ceket modellerinde ise suni deri ceketler, dar kalıp deri ceketler ve spor deri ceketler ile line vazgeçilmez olacak gibi görünüyor. Özellikle, erkek deri ceket ve mont modellerinde bana göre gerçekten ön plana çıkan ürün hâkim yaka suni deri ceket. Dar kesimi ve duruşu ile her ortamda fark yaratan göz alıcılığı yaratmakla kalmıyor ayrıca her tarza olan uyumuyla da gardıropların vazgeçilmez ürünü olarak yerini alıyor.


Açıkçası bayan deri ceket modellerinde de daha çok tasarıma önem vererek ve birbirinden farklı seçenekler sunarak DeFacto'nun tarzını konuşturmayı başardığını düşünüyorum. Suni deri ceketler, spor deri ceketler, bayan deri montlar, süet ceketler, yandan fermuarlı deri ceketler, kapüşonlu deri ceketler ve çok daha fazlasını bulabildiğim markada beni yansıtacak her kesim modeller var. Mutlaka sizin aradığınız ürün de kataloglarında yer alıyordur. Hem zamandan hem de bütçenizden tasarruf etmek istiyorsanız DeFacto mobil uygulama ya da web site üzerinden ürünlere göz atabilirsiniz. Birçok dış giyim ürününü siz de DeFacto.com.tr’de bulabilirsiniz.



1 yorum:

  1. çok severim yeni bir tane arıyorum hatta şöyle güzel bir model..

    YanıtlaSil