22 Ocak 2017

Rahatlık ve Kadınsılık


İç çamaşırında en önemli şey öncelikle rahatlıktır. Tabi herkes için rahatlık farklılık gösterir. Bazı kadınlar için normal bir külot bazıları için g-string ya da tanga bazıları için de boxer daha rahat ve kullanışlıdır. Boxer denilince akla penye, düz kumaştan yapılmış iç giyim geliyor. Ama ifondicom, bayan boxer ürünleri satarken kadını temsil eden danteli ürünleri tercih etmiş. Tamamen dantelden üretilmiş olan boxer külotun bel kısmı lastikli. Dantel kadının zarafetini, şehvetini ve narinliğini ortaya koyan bir kumaş. En çok kadınlara yakışan danteli iç giyimde kullanmayı da çok seviyoruz. 


Rahatlığıyla da dikkat çeken bayan boxer külotlar ifondicom sitesinde farklı renk seçenekleriyle satılıyor. İçinde hem rahat edebileceğimiz hem de seksi hissedebileceğimiz dantelli boxer külotlarla evliliğimizi renklendirebilir ve kendimizi mutlu hissedebiliriz. Günlük hayatta da kullanabileceğimiz bu güzel ürün elbiselerin altında çamaşır izi olmasını da engelliyor. Hem kullanışlı hem rahat bayan boxer ürünleriyle hayat kalitemizi arttırabiliriz. 


Ürünlerin rahatlığı kadar sağlık açısından uygun olması da önemli etkenlerdendir. Özellikle iç çamaşırlarının pamuktan üretilmesi sağlığa daha uygundur. ifondicom ürünleri pamuktan üretilmiş ve ülkemizde imal edilmiş. Naylon ürünlerden kesinlikle kaçınılmalı. Hem alerjik açıdan hem de bakteri üremesi açısından naylon ürünler daha tehlikeli. Hassas ciltlilerin ayrıca dikkat etmesi gerekli. Sağlığımız ve konforumuz için pamuklu iç çamaşırlarını almaya özen göstermeliyiz. Kapıda ödeme kolaylığı sunan ifondicom’dan sipariş verirken telefonla da sipariş verebiliriz. ifondicom internet sitesi kolayca alışveriş yapılabilecek ve alışveriş yaparken de güvenilebilecek bir internet sitesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu konu oldukça önemlidir çünkü biz bir firmadan sanal alışveriş yaparken mutlaka kişisel bilgilerimizi ve bazen de ödeme bilgilerimizi paylaşırız. Yani eğer art niyetli bir şirket ile karşı karşıya isek tüm bilgilerimiz bu kişiler tarafından kopyalanabilir ve sonrasında başımız ciddi derde girebilir. Ancak ifondicom internet sitesi kişi ve marka tarafından güvenilir siteler arasında gösterilmiş. Ayrıca site 128 bit şifreleme ve SSL güvenlik sertifikası sayesinde bilgilerimizin tamamen güvende kalacağı konusunda iddialıdır.


2 yorum:

  1. iç çamaşırı iç giyime çok meraklıyımdır bu siteyi hiç duymamıştım hemen bakacağım..

    YanıtlaSil
  2. merhabalar, eskisi kadar sık göremiyoruz sizi. özledik :)

    YanıtlaSil