3 Temmuz 2017

Kate Middleton: Dolce&Gabbana puantiye elbise


Sporun ve sporcunun dostu Kate Middleton, her yıl gelenek haline getirdiği üzere bu yıl da Wimbledon Turnuvası'nda boy gösterdi. Wimbledon'da moda rüzgarları estiren Düşes'in şıklığının yanı sıra yeni kestirdiği saçları da tabir-i caizse 'olay' oldu. Omuzlarının biraz aşağısında kestirdiği saçları, puantiye desenli elbisesi ve şık aksesuarları ile yine çok konuşulan Kate'in seçimlerine yakından bakalım.

Dolce Gabbana

Kate'in yeni elbisesi Dolce Gabbana imzası taşıyor. Markanın 2017 yaz koleksiyonundan olan elbise, indirimle 1000 dolares civarında fiyatla satılıyor. Elbiseyi incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.


Elbisenin yaka kısmı muhtemelen Düşes için modifiye edilmiş. Elbisenin orijinalinde yuvarlak kesimli bir yaka var; Kate'in elbisesinde ise kare tarz bir yaka kesimi tercih edilmiş. Ben bu halini daha çok sevdim.

Office Nina Sandalet

Gelelim Kate'in ikinci 'yeni' cicisine. Akşam verilen davetler dışında açık ayakkabı ve sandalet ile pek görmeye alışık olmadığımız Kate Middleton, bu kez Wimbledon Turnuvası için siyah süet renkli blok topuk bir sandalet tercih etti. Office markasına ait olan ayakkabının modeli 'Nina'... Bu arada 'Office' Güney Afrikalı bir markaymış. Ayakkabının fiyatı 62 GBP yani yaklaşık 285 TL'ye tekabül ediyor. İncelemek için buraya lütfen.


Kate'in çanta seçimi de her zamankinden biraz farklı... Genellikle ufak clutch çantalarla görmeye alıştığımız Düşes'in elinde bu sefer Victoria Beckham tasarımı büyük bir Tote model çanta görüyoruz. Bu çantayı daha önce geçen yıl yapılan turnuvada kullanmıştı. 


Aksesuar babında epey konuştuğumuz Düşes'in güneş gözlüğüne de bakmadan geçmek olmaz. Kate'in yeni gözlüğü 'kedi' tarzında bir Bvlgari... Gözlüğün modelini merak edenler için BV8170-501 olarak geçiyor. İncelemek isteyenler buraya tık tık.


Unutmadan Kate'in tribünde 'biraz' pişti olduğunu da belirtmek lazım. 
Sağ üst cenahta oturan hanımefendi ile birlikte puantiye rüzgarları estirmişler (: 


Kate'in uzun ve gür saçlarının her daim hayranı oldum ama ara sıra böyle değişiklikler yapması da hoşuma gidiyor. Yeni saçları ile sanki enerjisi değişmiş, eh giydikleriyle de esip gürlemiş. Şu görüntüyü ıslıkla karşılayabilirdim zira... 


Ben -yine- çok beğendim Kate'i ya hu. Siz ne dersiniz?

Fotoğraflar: Dailymail

1 yorum:

  1. AYAKLAR BÜYÜK VE ÇİRKİN AYAKKABI GÜNLÜK RAHAT TOPUK ŞEKLİNİ ÇOK BEĞENDİM ÇANTA ELBİSE AYAKKABI BİRBİRİNE ÇOK YAKIŞMIŞ.BİR DAHAKİ SEFERE DOLABINDAN BİR ELBİSE GİY PRENSES .

    YanıtlaSil