17 Temmuz 2017

Kate Middleton: Alexander McQueen Peplum Manto


Kate Middleton'ın eşi William ve çocukları ile katıldığı Polonya - Almanya turu bugün başladı. Çekirdek Kraliyet ailemiz, gezinin ilk ayağı olan Polonya turuna Varşova ziyareti ile başladılar. 4 kişilik ailemiz kırmızı, beyaz ve lacivert tonlarında giyindiler, Kate zaten gittiği her ülkeye bayrak renklerinde giyinerek jest yapmayı sevdiğinden bu kez de Polonya bayrağının renkleri olan beyaz ve kırmızı ağırlıklı giyinmeyi tercih etti. Polonya gezisinin ilk gününden detaylara yakından bakalım...


Kate'in açılış kıyafeti bana göre alkışı hak ediyor. Çok sevdiği, kendisine de her daim çok yakıştırdığı marka Alexander McQueen'den peplum model, beyaz bir manto tercih etmiş. Orjinalinde mantonun beyaz rengi yok, online mağazada ekru renk görünüyor.


Alexander McQueen

Manto, muhtemelen Kate için beyaz renkte üretilmiştir diye düşünüyorum. Orijinal halinde belde kemer yok ama Kate burada harika bir dokunuş yaparak yine aynı renkte kalın bir kemer kullanmış. Mantonun kemerli hali çok daha iyi görünüyor.


Kate, Polonya gezisinde küpe, kolye ve yüzükten oluşan yeni bir takı seti kullandı. 
Yakut ve elmasa benzeyen takılar hakkında henüz bir bilgi bulamadım.


Bildiğiniz üzere Kate başlattığı ten rengi ayakkabı modasını ısrarla sürdürüyor. Ten rengi stiletto konusunda son zamanlardaki favorisi Gianvito Rossi'nin 'Gianvito 105' modeli... Süet ayakkabılar bu manto ile şahane durmuş.


Bu ayakkabının renk tonuna bayılıyorum. Kate'in cilt rengiyle bütünleşiyor. Kate'in zaten güzel ve uzun olan bacaklarını daha da şekilli ve ince gösteriyor.


Düşes, çanta olarak kırmızı Jenny Packham 'Casa' modeli clutch çantasını kullandı.
Yukarıda bahsettiğim yeni yüzüğünü de bu fotoğrafta net olarak görebilirsiniz.


Kate ve Polonya First Lady'si Agata Duda


Charlotte'da en az annesi kadar şık görünüyor. 
Uçaktan indikten sonra sakin sakin annesinin kucağında etrafı inceledi.


İlk göz ağrım George ise tam tersi utangaç tavırları ile dikkat çekti.
Bir süre uçaktan inmek istemedi ama babasının telkinleri ile Polonya'ya ayak basabildi.
Şu surat ifadesinin güzelliğine bakın (:


Hülasa, yine asil, yine zarif, yine şık ve yine çok güzel be!
Bakalım daha neler göreceğiz?

Fotoğraflar: Daily Mail



1 yorum:

  1. PEMBE STİLETTO KIRMIZI ÇANTA . BİR AYAKKABIYA SAPLANIYOR BİZİM MARRY ANNTONİETTE OYSAKİ BEYAZ ELBİSENİN ALTINA KIRMIZI AYAKKABI GİYSE NE GÜZEL OLURDU

    YanıtlaSil