12 Mart 2018

Recycle Kate: Beulah London Chiara Manto


Cambridge Dükü ve Düşesi bugün Prens Harry ve müstakbel gelinleri Meghan Markle ile Westminster Abbey'deki Commonwealth Day kutlamaları için bir araya geldi. Tüm Kraliyet üyelerinin katıldığı törende, gözler pek tabi kıdemli kraliyet gelini Kate Middleton ve kraliyete girmek için gün sayan Meghan Markle'da idi... Ziyadesiyle gıybetin döndüğü, Kraliyet gelinlerinin 'pişti' olduğu ve işbu bu sebepten bir trendden bahsetmemiz gereken bir post ile karşı karşıyayız. O halde gelsin detaylar...


Kate ne giymiş diye hemen bir bakalım: Kate yine, gardırobundan parçalar ile kombinler oluşturmaya devam ediyor, iyi de yapıyor. Bu kez lacilere bürünen Kate'in seçimi dolabındaki Beulah London Chiara mantosu oldu. Kate bu şık mantoyu ilk kez 2015 yılının Mart ayında giymişti. O zamanları hatırlamak isteyenleri buradan alayım.


Kate, mantosunu yine gardırobunda bulunan Lock & Co Tiffany şapkasıyla kombinledi. Çanta olarak, Jimmy Choo Celeste clutch'ını eline almış. Ayakkabıları da daha önce giydiği Rupert Sanderson Malory süet ayakkabıları... Ayakkabı demişken...


Kate ve Meghan'in neredeyse aynı renk tonlarında ve aynı modelde seçtikleri ayakkabılar herkesin dikkatini çekti tabii... Bu arada Meghan, Amanda Wakeley tasarımı kalem elbise ve beyaz bir manto tercih etmiş. Bütün bakınca şık görünüyor ama mantonun duruşunu pek sevmedim ben; 1-2 beden büyükmüş gibi durmuş. 


İki kadının ayakkabıları o kadar benziyor ki!
Tabii markaları da aynı sanılmasın zira, Meghan'ın giydiği bir Manolo Blahnik...
O halde lacivert süet stilettoları 'Kraliyet trendi' olarak duyurabiliriz (:

Sizler Kate'i nasıl bulunuz?

Fotoğraflar: DailyMail

2 yorum:

  1. ben Kate'i beğendim burada meghan sanki biraz onu taklit ediyor gibi geliyor bana bu ara :-))

    YanıtlaSil
  2. Meghan kıyafetlerini ödünç alıyor ya da bedeninden utandığı için mi bol giyiyor nedir. Ben de çocukken toparlak olmaktan utanıp xl giyerdim çuval gibi gezerdim ortalarda 😂 Suits'deki gibi resmi bir havada giyinse ama sekreter goruntusu olmasa idare eder aslında. Kate'de şapkayı Elizabeth'den aldı galiba :)

    YanıtlaSil