14 Mart 2015

Kate Middleton: Beulah London Chiara Manto


Görevden göreve, törenden törene koşan iki canlı Düşesimiz Kate Middleton, geçtiğimiz gün de askeri bir tören için hazır bulundu. Afganistan'da görev yapan İngiliz askerleri için düzenlenen törene eşi Prens William ile katılan Kate Middleton, törenin o resmi havasına kendi imzasını atmayı başarmış. Militer, aynı zamanda feminen bir stille boy gösteren Düşes, şıklığı ve güzelliğiyle yine çok konuşuldu. Hemen detaylara geçelim...


Bu ne şıklık! Bu ne asalet! Ve bu ne güzelliktir! diyerek Kate'in zevkli seçimleri hakkında malumatlara geçmek istiyorum. Efendim, Kate'in üzerinde gördüğünüz lacivert rengi müthiş güzellikteki ince manto Beulah London imzası taşıyor.

Beulah London Chiara Manto

Manto, kruvaze modeli ve A kesim eteği ile dikkat çekiyor. 395 GBP fiyatla satılan bu şık mantoyu yakından incelemek isteyenler buraya tıklayabilirler. Mantonun en önemli özelliği hamile kıyafeti olmaması aslında... Kate bu şahane modeli harika taşımış.


Kate, ayakkabı olarak genellikle lacivert kıyafetleriyle kullandığı süet Alexander McQueen stilettolarını ve Russell&Bromley çantasını tercih etti.


Kate'in sadece mantosu değil seçtiği şapka da mükemmel... Şapka hakkında henüz bir bilgi bulamasam da ben dikkatinizi Kate'in muhteşem topuzuna çekmek istiyorum. Ne kadar şık ve zarif öyle değil mi?


Kate'in yeni mücevherleri de dikkat çekiyor. Küpe ve kolyesiyle takım halde kullandığı takılar Tanzanit taşından yapılmış. Tabii Tanzanit taşını pırlantalar süslüyor.


  Kolyenin değeri Türk lirasıyla yaklaşık 33 bin değerinde... Kolyeyi incelemek isteyenleri de buradan alalım.


Baştan ayağa her detayına bayıldığım görüntüsü ve kıyafetiyle, Kate'in yoğun görev haftasını da geride bırakıyoruz (: Haftaya yine iki etkinlikte yer alacak Düşes, pek tabii seçimleri ile bu köşede yerini alacak...

Fotoğraflar: Daily Mail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


1 yorum:

  1. Çok şık görünüyor hamile olmasına rağmen hala hiç kilo almamış sanki...

    YanıtlaSil