5 Şubat 2019

Kate Middleton: Yeşil Eponine Elbise


Düşesimiz Kate Middleton, bugün Çocukların Akıl Sağlığı Haftası sebebiyle iki ilköğretim okulunu ziyaret etti. Son derece neşeli olduğu dikkatlerden kaçmayan Kate, bugün yeşil bir elbise tercih etmiş. İngiliz Eponine markasına ait yeşil dizüstü elbisesini LK Bennet marka süet botla ile tamamlamış. Her iki parça da yeni... Kate'in gardırobuna eklediği iki yeni parçaya ve bütün olarak kombine gelin yakından bakalım...



Kate'in seçimi Eponine marka elbise, markanın 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonuna ait bir parça. Her yerde neon pembe renginin görselleri var. Buradan, bu renk tasarımın Kate için özel olarak yapıldığını düşünebiliriz.


Eponine

Elbise kalın buklet kumaştan yapılmış. Cepteki tasarım ve düğme detayı dikkat çekiyor. Benim çok bayıldığım bir tasarım olmadı. Eminim bu markada çok daha güzel tasarımlar vardır ki, Kate daha önce aynı markadan güzel kıyafetler de giymişti.


Gelelim Kate'in gardırobuna giren ikinci yeni parçaya. Kalın topuklu, süet ve bağcıklı botlar LK Bennett markasına ait. Modelin adı 'Marissa'. Benim beğendiğim bir seçim oldu. Hem rahat hem şık, üstelik böylesi bir elbiseyi tamamlamak için ideal bir ayakkabı olmuş.

LK Bennett Marissa

Kate'e eforsuz şıklık sağlayan botlar stoklarda tükenmiş. 
Ancak bot 295 GBP fiyat ile satışa sunulmuş.


Kate gayet neşeli ve enerjik görünüyor. Giydiği renkten midir bilinmez ama Kate'in enerjisi o kadar güzel ki, sanırım giydikleri gölgesinde kalıyor. Çocuklarla olması sebebiyle 'çocuklar gibi şen' bir gün geçirmiş. Fotoğraflara bakınca içim açıldı. 

Kate'in seçimlerini sizler nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: DailyMail



1 yorum: