19 Ocak 2022

Yılın en trend rengi: Veri Pery

Very Pery renk bir kazak!

Renklerin efendisi Pantone, 2022 yılının rengini "Very Peri" adını verdikleri şahane bir mor tonu olarak seçti. Pantone'a göre Very Peri  yepyeni bir renk, bu sebeptendir ki değişimi hatta dönüşümü simgeleyen bir ton olduğunu söylüyor. Elçiye zeval olmazmış... Pantone reis der ki, Very peri rengi mavinin sadakat ve sabitliğini; kırmızının ise enerjisini ve heyecanını taşıyor.

Bu tarz lavanta tonlarını çok seviyorum zira beynimi soğutuyor, zihnimi yavaşlatıyor ve ruhen sakinleşmemi sağlıyor. Lakin, astrolojik olarak baktığımda bu renk tonunun Uranüs'e ait olduğunu biliyorum. Bu da bize Pantone yoluyla verilmiş net bir mesaj olabilir. 2022 belki de Uranüsyen bir yıl olacak. Tıpkı kendilerinin de ifade ettikleri gibi değişimi simgeleyen bir renk... Uranüs devrimci bir gezegen, demek ki moda sektörü başta olmak üzere değişip dönüşen bir dünya bizleri bekliyor!

Bu renk tonu hemen her giyim parçasında düşünebilirsiniz. Zaten ilham almanız için bir kaç kareyi post'a iliştiriyorum. Sadece giyimde değil takı, mücevherat ve dekorasyon sektörlerinde de ciddi etkisi olacak tatlı bir renkle karşı karşıyayız. 

Siz neler düşüyorsunuz? Bu rengi hayatınıza katmak ister misiniz?







Fotoğraflar: Pinterest

Beni Instagram'dan takip edin: @gardropkedisi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder