12 Nisan 2011

Maxi etekleri nasıl giyelim?

Bu sezon moda olan uzun etekleri giymek için ilk şart: Eğer kısa boyluysanız, ilk işiniz topuklu sandalet, terlik ya da ayakkabılardan yardım almak olmalı. Bu aşamayı :) geçtikten sonra işin zor kısmına başlayabiliriz. Maxi eteklerin dezavantajı, yanlış üstlerle giyildiğinde sonucun bir faciaya dönüşmesidir.  Ama ufak ipuçlarıyla siz de bir stil oluşturabilir, bu yazı hem şık, hem rahat hem de trendlere uygun geçirebilirsiniz.


Mesela üstteki modelde etek boyumuz uzun, ama üstüne giyilen askılı bluz eteğin  uzunluğunu dengelemiş. Bu tarz eteklerde bu şekilde askılılar kullanabileceğiniz gibi, tek parça, vücudunuza yapışan body'ler de kullanabilirsiniz. Kombini kemerle de tamamlayabilirsiniz.


Üstünüzdekini ille de eteğinizin içine tıkacaksınız diye bir durum yok. Üstteki örnekte de gördüğünüz gibi, boyu kısa olan bluzları eteğin üzerine çıkararak kombininizi tamamlayabilirsiniz.


Renklerle de oynayın. Koyu ve iddialı renkteki eteğinizi, yine aynı şekilde iddialı bir renkle kullanıp, keskin bir hat ortaya çıkarabilirsiniz. Hem iddialı hem de şık!

 

Giydiklerinizi takılarla da tamamlayın. Özellikle uzun eteklerle kullanılan uzun kolyelerle hem şık hem rahat bir stil oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder