28 Ekim 2011

İnce kazaklar


Ara mevsimlerde giyinmek çok zordur. Giydiklerimiz ya ince gelir, üşürüz ya da kalın gelir, bunalırız. Bu dönemleri hırkayla geçiştirmenin en etkili yöntem olduğunu düşünüyorum ama hırkaya alternatif olarak ince örgü kazaklar da var. Gevşek örgülülerinden, deliklilerine bir çok renk seçeneği bulunan ince kazaklar bu yıl genellikle toprak tonlarında ve gri renkte kullanılıyorlar. Bu kazakların tunik uzunluğunda olanları elbise niyetine de giyilebilir. Oversized olanları ise skinny jean ile tamamlamayı unutmayın!




 Fotolar: Tumblr

 Emma Watson ve Sienna Miller

Beyonce

5 yorum:

  1. Çok severim böyle salaş kazakları..Renkler de çok güzel gerçekten :)

    YanıtlaSil
  2. 2 haftaya yakındır moda bloglarını geziyorum internette. Çok bildiğini sanıp da aklı sıra milletle dalga geçtiğini sanan kompleksli kadınların sitelerinden sonra siten ilaç gibi geldi. Kimsenin kalbini kırmadan yorumluyorsun. Sitendeki her postu okudum, her biri ayrı güzeldi. Sitenden öğrendiğim çok şey oldu. Umarım her gün 10'larca güzel postlar hazırlarsın ve bu alanda çok başarılı olursun. Allah yolunu açık etsin her kimsen :).

    YanıtlaSil
  3. @Ceren Akkol teşekkürler yorum için, ben de bayılıyorum salaş kazaklara. yaşasın oversized trendi! (:

    @Adsız ben çok ama çok teşekkür ederim bu güzel yorum için. mutluluktan ağzım kulaklarımda okudum, aynı şekilde yazıyorum (:
    biraz faydalı oldumsa, bir nebze keyiflendirdimse ne mutlu bana! benim için dilediklerinizin 10 mislini diliyorum, her ne istiyorsanız... çok teşekkür ederim tekrar, gerçekten çok mutluyum (:

    YanıtlaSil
  4. Bugune kadar hic bir Sitede yazmadim ancak bloguna yorumlara kisaca herseye bayuldim tebrik ederim

    YanıtlaSil
  5. @Adsız Çok mutlu oldum, ne güzel böyle düşünmeniz. Takip ettiğiniz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sevgiler!

    YanıtlaSil