12 Aralık 2011

Sevdiğim moda blogları: Blonde Salad


Sevdiğim moda bloglarını yazmayı boşlamıştım neyse ki uyaranlar oldu, ben de yeniden takip ettiğim blogger'leri tanıtmaya devam edeceğim. Bugün en meşhur Blogger'lerden birinden dem vurayım dedim. Hem Blonde Salad'ı henüz bilmeyenler de varsa onlar da tanıma imkanı bulurlar. 


Chiara Ferragni, Blonde Salad adlı blog'unu 2009 yılında açmış. O zamandan bu zamana ünü fevkalade yayılan blogger, hukuk öğrencisi. İtalyan Blogger kombinlerinde çoğu zaman çok pahalı parçaları kullanıyor. Aileden iyi halli olduğunu düşündüğüm Chiara'nın PR çalışmaları için Hollywood ünlüleriyle çalışan ajanslarla işbirliği yaptığını moda forumlarının birinde okumuştum. Şıklığının ve tarzının yanı sıra güzelliğiyle de herkesin ilgisini çeken Chiara ayakkabı tasarımcılığına da el atmış. Kendisi 3 yıl gibi bir sürede ünlü modacılarla boy gösteren ve trendleri de etkileyen bir isim haline gelmeyi başarmış meşhur bir Blogger artık...


Geçtiğimiz Ağustos ayında yolu Türkiye'ye düşen Chiara'nın İstanbul gezisi için tıklayın.
Kendisinin tasarladığı ayakkabı koleksiyonu incelemek için tıklayın.
"Ben fan olacağım kendisine" diyorsanız tıklayın.
Lookbook'ta takip etmek isteyenler tıklayın.

7 yorum:

  1. bayılıyorum ben bu kıza! her giydiğini kendine yakıştırıyor ve çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. ben de bayiliyorum kendisine. bu seriyi de sevdim, simdi oncekilerini de karistirayim biraz. :))

    YanıtlaSil
  3. Blogu incelemiştim ama istanbul gezisini görmedim. Seivdim görünce bi :)

    YanıtlaSil
  4. @Outlet makeup aynen, çuval giyse yakışacak cinsten güzelliğe sahip.

    @Gizem Dalyan ben de uzun yıllardır ağzım açık izliyorum kendisini (: teşekkür ederim çok!

    @MadamB Fashion Efes ve Bodrum gezilerine de mutlaka bak derim ;)

    YanıtlaSil
  5. ben arada bakıyodum eskiden ne giymiş diye ama bi türlü takipçisi olamadım. çünkü tarzını fazla sevmiyorum. özellikle son dönemde parıltı modasını biraz abarttı, simli ayakkabılarla giydiği pullu bluzlar bana biraz rusların abartılı tarzını anımsattı. oysa maddi sıkıntısı olmayan bir italyanda gucci tarzında daha elegan bir görünümü yeğlerdim. bir de bence kusurlarını önemsemeyip fazla öne çıkarıyor, mesela sıklıkla mini etek giyiyor, oysaki vücut tipine uygun giyinmek de önemli bişey bence. benim favori bloglarım ise chiara'nın kankaları stylescrapbook ve fashionsquad.

    YanıtlaSil
  6. Tasarladigi ayakkabilari cok begeniyorum ama maalesef bulamiyorum. Bu konu hakkinda bilginiz varsa lutfen yardimci olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @İlayda bir kaç e-ticaret sitesinde satışı var bildiğim kadarıyla, ama benim Türkiye'ye gönderim yaptığını bildiğim şurası var:

      http://ulu.li/ui3et9

      Sil