23 Şubat 2012

2012 İlkbahar/Yaz saç trendleri


2012 İlkbahar/Yaz trendlerini incelemeye devam ediyoruz. Peki yeni sezonda saç modelleri nasıl olacak? Saçlarda eğilimler ne yönde? Trendlere genel olarak baktığımızda retro etkisinin göz ardı edilemeyecek kadar güçlü olduğunu görüyoruz. Saçlar da retro'dan nasibini alıyor. Retro dalgalar ve retro kaküller çok sık kullanılacak.  

Saç örgüleri ise bir kaç sezondur popüler, yeni sezonda romantik örgülerle toplanmış saç modelleri karşımıza çıkacak. Saç düğümleri de (hair knot) oldukça popüler. Yeni sezonda rağbet görecek saç modellerinden biri de ıslak görünümlü saçlar. "Yıka ve çık" havası yaratması için ıslak görünüm veren saç ürünlerinden bol bol kullanılacak o halde... Bana sorarsanız ıslaklıktan ziyade "kirli" bir görüntü verdiği için ben pek hoşlanmıyorum (:

Saç trendlerinde dikkati çeken modellerden biri de eşarp takılmış saçlar. Özellikle moda haftalarında bir çok tasarımcı aksesuar olarak eşarp kullandı. Topuz saçlarla kullanılması trend. Bunların dışında renk olarak pembe, mor vb. renklerde saçlar göreceğiz. Daha önce de renk renk saçların trend olduğundan bahsetmiştim. Bu sezon dipten soluk renkli ama uçlara doğru koyulaşan renkli ombre saçlar görmeye hazır olalım (: Tüm bunlara ek olarak Bob kesim saç modasının devam ettiğini de unutmayalım.

Yaz sezonunun saç trendlerini madde madde görelim:

Retro saçlar


Retro Kaküller


 Bob Kesim


Örgü


 Hair knot

Eşarp


Renkli ve ombre saçlar


Burgular


 Islak görünümlü saçlar


Ortadan ikiye ayrılmış saçlar

2 yorum:

  1. retro saçlar,örgü ve burgular müthiş.tam benlik.
    http://pelin-in.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. @ Pelin kesinlikle sana katılıyorum (:

    YanıtlaSil