10 Şubat 2012

Bir tıkla prestijli markalar kapında!



Online alışveriş hayatımızı ne kadar da kolaylaştırdı. Özellikle çalışanların... Alışveriş yapmak artık külfet olmaktan çıktı. Aradığımız şeyi bulmak için mağaza mağaza dolaşmaya, fiyat araştırması yapmaya gerek kalmadı. Artık aradığımız her ne ise İnternet'te kısa bir araştırmadan sonra hemen bulabiliyor, bir tıkla siparişini verebiliyoruz. Sonrası ise kapımıza gelmesini beklemek… Hepsi bundan ibaret…

Online alışverişte, “Özel Alışveriş Kulübü” olarak adlandırılan siteler pek çok ünlü markayı ayağımıza getiriyor hem de çok uygun fiyatlara… Bu siteler arasında bir tanesi var ki, mutlaka üye olup, özel kampanyalarından yararlanmalısınız.

www.vipdukkan.com kaliteden ödün vermeden modayı ve günün trendlerini takip edenlerin buluşma noktası olmuş durumda… İncelediğinizde siz de göreceksiniz. Üye sayısı ve kampanyalara dahil ettiği prestijli marka sayısı her geçen gün hızla artıyor. Üye sayısı yaklaşık 3 milyon. İstanbul dışında da olsanız, istediğiniz markaya buradan ulaşmanız ve almanız mümkün. Ayrıcalıklı alışveriş keyfini yaşamak isteyenler kısa sürede kolayca üye olabiliyor. Kapalı devre bir alışveriş sistemi olan www.vipdukkan.com’da kampanyalar sınırlı sayıda ve 3-4 gün süreyle uygulanıyor.


Burada; giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe, elektronikten oyuncağa, tekstilden küçük ev aletlerine kadar aklınıza gelebilecek her şeyi bulmanız mümkün. Vipdükkan, kampanyaları sezon ürünlerinde uygulayarak, üyelerinin modayı yakından takip etmelerini de sağlıyor. Bu kampanyalardan yararlanmak için yapılacak tek şey siteye tıklamak. En üst seviyede güvenli olan sitede üye olarak taksit seçeneklerinden ve uygun fiyatlardan 365 gün, 24 saat boyunca yaralanmak mümkün.

www.vipdükkan.com’un ortakları arasında Roman Mağazaları kurucu ortaklarından Muharrem Toplusoy, Ayşe Arkış ve en büyük ortak olarak Global Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda www.vipdukkan.com Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Şenol bulunuyor. 

2010’da açılan vipdükkan’ın gelişimi o kadar hızlı ki, bundan etkilenen dünyanın en önemli fon şirketlerinden ePlanet Capital site ile ortaklık kurdu.

Dilerseniz siz de bu ayrıcalıklı kulübün üyesi olabilirsiniz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder