4 Şubat 2012

HYDREANE: Hassas cildinize özel nemlendirici

 HASSAS CİLT NEDİR?

Hassasiyet bir cilt tipi değil cilt durumudur. Cildin dış uyaranlara, çevresel faktörlere karşı duyarlı olmasının sebebidir. Hassasiyet kızarıklık, kaşıntı gerginlik ve yanma hisleri ile kendini belli eder. Cilt hassasiyeti yaş, cinsiyet ve cilt tipinden bağımsız olarak her kişide gözlemlenebilir.

Tüm La Roche-Posay ürünleri normal ciltler, hassas ciltler ve alerjik reaksiyon gösteren ciltlerde test edilmektedir.La Roche-Posay, tüm dünyada hassas ciltler için dermatologlar tarafından reçetelenmektedir. Tüm La Roche-Posay ürünlerinin içeriğinde bulunan La Roche-Posay Termal Suyu’nun yatıştırıcı ve güçlendirici özellikleri klinik testlerle ispatlanmıştır.


Kuru ve çok kuru hassas ciltler için: HYDREANE RICHE

 

Hassas ciltleri mükemmel bir şekilde nemlendirir. Eşsiz formülüyle cilt konforunu ve esnekliğini yeniden sağlar. İçerdiği La Roche – Posay termal suyu ve yeni nesil su taşıyıcıları hidrolipidlerle cildi nemlendirir ve hassasiyetinin azalmasını sağlar. Paraben içermez.

Kuru ve çok kuru hassas ciltler için Nemlendirici Bakım Kremi HYDREANE RICHE: 40 ml için Tavsiye Edilen İndirimli Tüketici Fiyatı: 19,9 TL
*Bu fiyatlar 1 Ocak - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında kampanyaya katılan La Roche – Posay Yetkili Eczaneleri’nde geçerlidir. Satış fiyatları tavsiye niteliğindedir.


Normal-Karma Hassas ciltler için : HYDREANE LEGERE



Hassas ve normalden karmaya dönük ciltleri nemlendirir. Ferahlatıcı ve cildi yağlandırmayan dokusuyla Hydrane Legere La Roche-Posay Termal suyu ve yeni nesil su taşıyıcıların olan hidrolipidleri içerir. Cildi mükemmel bir şekilde nemlendirirken cilt konforu ve esnekliği yeniden sağlanır. Paraben içermez.


40 ml için Tavsiye Edilen İndirimli Tüketici Fiyatı: 19,9 TL*
* Bu fiyatlar 1 Ocak - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında kampanyaya katılan La Roche – Posay Yetkili Eczaneleri’nde geçerlidir. Satış fiyatları tavsiye niteliğindedir.


Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder