20 Eylül 2012

Düşes'in Elmas Jübilesi Turu bitti


Kate Middleton'un 9 günlük Elmas Jübilesi Turu sonunda tamamına erdi. Son gününde ve dönüş yolculuğunda yine farklı kıyafetler giyen Düşesin tercihleri benim gayet hoşuma gitti... Bakalım siz nasıl bulacaksınız?


Bu güzel uçuk sarı elbiseyi, hem kumaşı hem de modeli itibariyle çok beğendim. İsmi açıklanmayan ancak İngiliz olduğu söylenen bağımsız bir modacının elinden çıkmış. Bu ayakkabıları beğendiğimi daha önceden de belirtmiştim... Saçlar da elbiseyle şahane görünüyor.


Yerel aksesuarlarla kısmen kamufle olsa da böyle şahane bir elbise ne benim ne de Düşes'in takipçilerinin dikkatinden kaçabilir(: Eller havaya yaptığı gece giydiği bu şahane bohem elbise 1970'lerden fırlamış gibi gözükse de, o bir Alice Temperley... Yaklaşık 1450 TL değerindeki bu güzel maksi elbiseyi incelemek için tıklayın.

 Alice Temperley Beatrice


Ben bu elbiseyi de çok beğendim. Modeli ve deseni gerçekten çok zarif. Project D'ye ait olan bu elbisenin modeli Penelope. İndirimli haliyle yaklaşık 385 TL olan elbiseyi stoklarda bulmak zor görünüyor. Elbiseyi detaylı incelemek için tıklayın.

Project D/London Penelope

2 yorum:

  1. kesinlikle bende ucuksarı elbiseye bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. ikinci fotograftaki fistolu uçuk sarı elbise çok şıkmış, ama bu kadında bi Diana şıklığı yok sanki

    YanıtlaSil