17 Kasım 2012

Trend: Erkekte bileklik

 

Erkekte aksesuar denilince, aklıma öncelikle saat, kol düğmesi, cep mendili, kravat ve alyans (ya da yüzük) geliyor. Aslında bakarsak, erkekler bileklikleri de tercih ediyor ve kullanıyorlar. Gözlemlediğim kadarıyla, genellikle çelik ve gümüşten yapılmış bileklikleri tercih eden erkekler çoğunlukta... Ancak son zamanlarda arkadaşlık bilekliklerinin ya da deri olanlarını sık sık kullanıldığı aşikar... Ben deri olanlarının erkeklerde çok daha şık durduğunu düşünenlerdenim. Erkekte takılan bilekliklerin sayıca çok fazla olması zaman zaman feminen bir görüntü verebiliyor. Bu yüzden kararında kullanılması taraftarıyım. Bana göre bilekliğin en güzel kullanım şekli kol saatiyle takılması... Kol saati ile kullanılan bileklikler kıyafete hava katan küçük ama şık detaylardan kesinlikle.

 

7 yorum:

  1. ben de erkeklerde sadece düz deri veya örgü deri bileklikleri seviyorum. 1 veya 2 tane hoş durabiliyor.Deri en azından erkeksi bir detay. Hatta erkek arkadaşıma kendime yaptığım zımbalı deri bilekliklerin zımbasızlarından yaptım:)))

    YanıtlaSil
  2. @Melislicious ben de aynen senin gibi düşünüyorum; deri olanlar kesinlikle erkeğe yakışıyor. 1-2 tane bence de yeterli (: Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Blogunu çok beğendim.Takipteyim.Sende takip edersen memnun olurum.Sevgiler...

    www.modayizbiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. @bells Çok teşekkür ederim, ben de seni takipteyim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Ben iplik vb urunlerden yapilanlarin da fena olmadigini dusunuyorum.marketten aldigim recelin kavonozu icin kullanilan sari iplik ile yaptigim bileklik gomlegimle şık durdu...bu ilk deneyimim..

    YanıtlaSil
  6. yaptıklarınızı paylaşır mısınz benim de ilgimi çekiyor.

    YanıtlaSil
  7. Dördüncü resimdeki saat ve bilekliklerin modelleri nelerdir? Bilgisi olan varmı? o şekilde bir kombine oluşturmak istiyorum.

    YanıtlaSil