5 Şubat 2013

E-ticarete farklı boyut: Kuruşu Kuruşuna

Kuruşu Kuruşuna, Türkiye’deki e-ticaret anlayışına farklı boyut kazandıracak bir platform. Kuruşu Kuruşuna'nın amacı, kullanıcılara zaten ihtiyacı olan, satın alma kararı verdiği, sahip olmayı çok arzuladığı fakat bir türlü bütçesinde yer ayıramadığı  ya da hiçbir koşulda kayıtsız kalamayacağı ürünleri çok büyük indirimlerle sunabilmek.

Kuruşu Kuruşuna açık arttırmalarında kazandığınız takdirde bu ürünlere %99′a varan indirimlerle sahip olma hakkını kazanacaksınız. Evet, yanlış okumadınız! Kuruşu Kuruşuna’nın benzersiz açık arttırma platformu sayesinde birbirinden cazip ürünlere kayıtsız kalamayacağınız kadar düşük bedeller ödeyerek sahip olabileceksiniz. Peki bu ürünler arasında neler mi var? Apple iPhone’lardan iPad’lere, Samsung LED TV’lerden Galaxy S3 cep telefonlarına, popüler markaların alışveriş çeklerinden akaryakıt çeklerine birçok ürün ve marka Kuruşu Kuruşuna tarafından parmaklarınızın ucuna getiriliyor.

Kazandığımızda her şey gayet güzel fakat ya kazanamazsak bizi neler bekliyor diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Kuruşu Kuruşuna’nın farkı işte burada ortaya çıkıyor. Açık arttırmalarda harcamış olduğunuz kuruşlarınızın kumbaranızda biriktirmenize ve siteden yapacağınız alışverişlerde indirim olarak kullanmanıza imkan tanıyor. Böylelikle her koşulda kazançlı olacağınız bir dünyanın kapılarını kullanıcıları için ardına kadar açmış oluyor. İçeriye girip ortalığı talan etmek size kalmış!
Kuruşu Kuruşuna'ya hemen üye olun!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder