17 Mart 2013

Recycle Kate: Emilia Wickstead Manto


Kate Middleton, Aziz Patrick Günü dolayısıyla  bugün düzenlenen törene eşiyle birlikte katılmış. Etkinlik için yine geçtiğimiz yıl Aziz Patrick Günü'nde giydiği yeşil renk Emilia Wickstead mantoyu seçmiş. Normal zamanlarda da giydikleri konusunda tasarruflu olan Düşes'ten, hamilelik döneminde yeni bir şeyler giymesi konusunda beklentimi düşük tutuyordum zaten (:



Önceki post'da da bahsettiğim üzere, Düşes'in manto seçimlerinin çok isabetli ve zamansız parçalardan oluştuğunu düşünüyorum. 2010 sonbahar-kış koleksiyonuna ait Emilia Wickstead manto gerçekten zamansız bir parça ve Düşes'in hamilelik zamanları için çok iyi bir seçim olmuş. Geçtiğimiz yıl mantonun orijinal kemerini kullanan Düşes, bu yıl kemer kullanmamış. Mantosunu balıkçı yaka bir kazakla tamamlayan Kate Middleton, siyah ve yeşili birlikte kullanmış. Bence gayet şık ve alımlı görünüyor. Bu arada yukarıdaki fotoğrafta da görüleceği gibi Düşes'in karnı artık belirgin (:

Mart 2012

Düşes'in etkinlik için yaptırdığı saçlarını çok beğendim. Düşük ve bol topuz çok yakışmış. Şapkasıyla yine harika görünüyor...

 
Fotoğraflar: Dailymail

2 yorum:

  1. gercekten duses pıntı olabılır dıye dusunuyorum bazen:)
    ama cok yakısmıs ve cok guzel bı parca:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. @begum Tutumlu kadın orası kesin (: Ama kraliçe bile ondan daha fazla yeni şey giyiyor... Belki de Düşes'in sayesinde (:

    YanıtlaSil