27 Mart 2013

Trend: Kısa Üstler (Crop Tops)


2013 İlkbahar/Yaz sezonunda en iddialı en öne çıkan trendlerden biri kısa üstler. Kısa üstler yine son bir kaç sezondur dikkati çeken parçalar arasında yer alıyordu. Ancak bu sezon, sıkı bir geri dönüş yapıyor ve her zamankinden daha da popüler olacak.

Kısa üstlerle bütün mideyi göstermek gibi bir zorunluluğunuz yok. Aşırı kısa olmayan bir bluz seçilip sezonun hitlerinden yüksek bel etek ya da pantolonla giyilebilir. Biraz gözüken karın bence tamamen açık bir mideden çok daha çekici gözükecektir. Üstelik bu tarzda giyinmek için illa six pack sahibi olmak da gerekmiyor (:

Hanneli Mustaparta

Yaklaşan yaz mevsimi itibariyle kısa üstleri giyecek çok fazla yer ve zaman olacaktır. Yine de ofiste ve iş toplantılarında kısa üstleri giymekten uzak durmakta fayda var. Benim en çok casual, spor ve gece stillerine yakıştırdığım kısa üstleri hemen hemen her tür marka ve mağazada bulmak mümkün.

 
Ulyana Sergeenko

1 yorum:

  1. sevmedim sevemedim bir türlü ben bu kısa üstleri. Yaş ilerledikçe zevk değişir derler 30 oldum hala sevemiyorum :):)günlük/ yazlık yerler dışında da giyinilmemesi taraftarıyım

    YanıtlaSil