5 Mart 2013

Trend: Mantoya kemer takmak

 
 Ulyana Sergeenko

Soğuk havalarda da şık giyinmeye çalışanlar için en büyük dertlerden biri mantolar ve kıyafet katmanları sayesinde olduğundan kaba gözükmektir. Üst üste giyinmiş olmanın etkisiyle kadınsı hatlar kaybolur. Ancak moda haftalarından öğreneceğimiz çok şey var. Mantoları kemerle tamamlamak hem şık bir görüntü sağlıyor hem de kadınsı hatlar ortaya çıkıyor. Bir taşla iki kuş...


Anna Dello Russo

Mantoları klasik deri kemerlerinizle tamamlayacağınız gibi bu yılın favorisi metalik kemerlerle de giyebilirsiniz. Özellikle parlak renkli mantolarla metalik kemerlerin uyumu muhteşem. Benim kişisel düşüncem ise düğmesiz ya da anvelop tarzda mantoların mutlaka kemerle tamamlanması yönünde... Bir diğer değinmem gereken nokta ise, puf tarzında kabanların bele oturan modellerinin seçilmesi. Bu şekilde hem kaba bir görüntüden kurtulmak mümkün olur, hem de bele takılan bir kemer şık bir hava verir.

 Giovanna Battaglia
 Michelle Obama

1 yorum:

  1. benim çok sevdiğim bir olay bu, genelde kemersiz de olsa takarım mantolarıma, hatta parkama da takıyorum, hafif bel oyuntusu oluşturmak kadınlara her zaman yakışan bişey.
    Şeffaf kemeri de ilginç ve şık buldum, yaza doğru öyle bir kemer yapmayı düşünebilirim:)))

    YanıtlaSil