9 Nisan 2013

2013 Mayo ve Bikini Trendleri


Moda trendleri sürekli değişim halindeyken, mayo ve bikinilerin bu değişen moda trendlerinden etkilenmemesi imkansız... Bu sezon, mayo ve bikini trendlerinde eğilimlerin genellikle vintage ve retro ağırlıklı olduğunun ve tek parça mayonun yükselişe geçtiğinin altını çizmek gerek. Moda trendlerini sıkı şekilde takip edenler ve tatil alışverişini son trendlere göre yapmak isteyenler için 2013 yılının öne çıkan mayo ve bikini trendlerine şöyle bir göz atalım.

Vintage

Vintage görünümlü ve model olarak eskileri andıran modeller mayo ve bikinilerde öne çıkıyor. Bikini altları yüksek bel ve boy olarak uzun... Desenlerde de vintage'yi andıran çiçekli yada puanlı gibi desenler popüler...


Seksenler

Color block trendi 2013'de de popülaritesini koruyan bir trend oldu. 80'li yıllarda da popüler olan bu trend mayo ve bikinilerde öne çıkıyor. Color block dışında dalgıç giysilerini andıran modeller ve fermuarlar 80'ler esintisi yaşatacak. 


Altı başka üstü başka

Evet, bikini üstü başka bir renk ve desen de, bikini altı da aynı şekilde. Eşleşmeyen bikiniler trend (: Mix and Match trendiyle farklı desenler bir arada kullanılıyor.


Cropped tops/ Kısa üstler

Yaz sezonunun favorisi kısa üstler, bikini trendlerine de sirayet etmiş durumda. 


Hawaii / Palmiye desenler

Rengi farketmez; Hawaii desenler, palmiyeler, deniz temalı baskılar mayo ve bikinilerde en dikkat çekici desenlerden biri...


Metalik

Altın, gümüş ya da bronz ışıltısı mayo ve bikinilerde sık görünen detaylardan biri olacak.


Tek parça / Mayo

Bu yaz mayonun yükselişine tanık olacağız. En az bikiniler kadar revaçta olacak.


Mavi/Okyanus Tonları

Mavi ve mavinin tüm tonları, özellikle okyanus mavileri yeni sezonda mayo ve bikinilerde en popüler renklerden... Suyu ve okyanusu andıran desen ve baskılar da çok popüler.


Drape

Yunan stilinde drapeli modeller özellikle bikinilerde dikkat çekiyor. Beyaz, parlak turuncular ve koyu kırmızı renkler drapeli mayo ve bikinilerde öne çıkıyor.


Dijital bakılar

Özellikle hayvan ve hayvan suretlerinin bulunduğu fotoğraf baskılı parçalar sezonun hitlerinden...



Çiçekli desenler

Sezonun hitlerinden çiçekli desenler mayo ve bikinilerde de favori...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder