31 Temmuz 2013

2013-2014 Sonbahar/Kış Makyaj Trendleri

 
 Cara Delevingne

2013-2014 kışının makyaj trendlerinin ana temasını "Eforsuz güzellik" olarak tanımlayabilirim. Bu kış daha doğal ve sanki makyaj yokmuş hissi veren görünümler çok popüler... Ancak diğer yandan moda dünyasını 4 koldan saran Grunge ve Punk akımlarının rüzgarı da 2013-2014 kışı makyaj trendlerini etkilemiş durumda... Bu kışın birbirinden güzel makyaj trendlerinin hepsinin denemeye değer olduğunu düşünüyorum. Özellikle benim gibi doğal görünümü ve az makyajı seven biri için şahane trendler var...
Bu kış, doğal görünen lakin bakımlı ve parlak ciltlerin, ışıl ışıl yüzlerin zamanı olacak. Nude renk ve tonlarını tutabilene aşk olsun, makyajda da varla yok arası görünümler zirveye oynayacak. Bunun dışında bu kış göz makyajında da sadelik akımı kendini iyice hissettiriyor. İnce Eyeliner çekilen gözler, alt kısmına bir şey sürülmeden makyaj tamamlanıyor.
Hiç mi gösteriş yok peki? Olmaz olur mu! Diğer yandan baskın ve "Ben buradayım" diye konuşan koyu ve dumanlı gözler, kalın ve bakımlı kaşlar, parlak yanaklar ve kırmızı tonlarında dudakların dikkati çektiği iddialı makyaj trendlerinin sayısı haylice fazla... Ben sözü en iyisi derlediğim görsellere bırakayım, işte karşınızda 2013-2014 Sonbahar/Kış Makyaj Trendleri !

Dumanlı Göz Makyajı / Smoky Eyes

 Belirginleştirilmiş Yanaklar / Highlighted Cheeks

İnce Eyeliner / Thin Eyeliner

Kedi Göz Makyajı / Cat Eyes

 Blur/Flu Dudaklar / Stained Lips

 Elektrik Mavisi Rimel ve Eyeliner / Electric Blue Eyeliner and Mascara

 Bordo ve Mürdüm Rengi Ruj / Purple Lipstick

Parlak Kırmızı Ruj / Red Lipstick

 Metalik Göz Farı / Metallic Eyeshadow

 Nude Eyeliner

Nude Makyaj / Nude Face

2 yorum:

  1. Vayy süper fikirler :)
    Takibindeyim :)
    beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belçim S. Teşekkürler ! Ben de ziyarete geliyorum (:

      Sil