11 Kasım 2013

Sevdiklerinizi Altınla Mutlu Edin


Yıllardır altın ürünlerinde tüm ihtiyaçlara hızlı cevaplar sunarak hizmet kalitesi tartışılmaz bir noktada bulunan Myra Gold, yıllar içinde geçen süreçte ilk kurulduğu günden bugüne kadar ülkemizde altın online satış hizmetini lider konumu ile devam ettiriyor. Kurumsal bir anlayışın egemen olduğu Myra Gold, müşteri taleplerinin tam olarak karşılanmasını ve müşteri memnuniyetini ilk öncelikli hedef olarak belirlemiş.

Bugün altın yüzükten altın küpeye, altın kolyeden pırlanta tek taş yüzüğe kadar hemen her çeşit altın ürününü bünyesinde barındıran Myra Gold, zengin çeşitleri ile tüm ziyaretçilerinin ihtiyaçlarına hazır çözümler sunabilecek bir nitelik ve özellik içinde profesyonel çalışma ilkesi çerçevesinde hizmetlerini hayata geçiriyor.

Online Kuyumculuğun Adresi

En uygun fiyat politikası ile hareket ederek yedi gün yirmi dört saat açık olma özelliği içinde kuyumculuk hizmeti sunan myragold.com, ücretsiz kargo taşımacılığını sigortalı olarak yerine getiriyor ve ürünlerinde üç yıl bakım ve tamir hizmetini de ayrıca sunuyor. İstanbul içi aynı gün kurye ile teslimatların yapıldığı siteden alışveriş yapan diğer şehirlerden müşteriler ise bir gün sonrasına kolayca ürünlerini teslim alabiliyorlar.

Online sipariş hizmetinin yanı sıra telefonla siparişin de gerçekleştiği Myra Gold, her türlü soruya çözüm sunan müşteri desteği ile sürekli olarak hizmet veriyor. Kendinizi olduğu gibi sevdiklerinizi de sevindirebileceğiniz altın takı çeşitleri ile zengin bir sunum gerçekleştiren Myra Gold, alışverişlerde hediye fırsatlarını da tüm müşterilerine sunuyor.



Altın ve pırlanta online satışı ile ülkemizde pek çok ilki gerçekleştiren www.myragold.com, farklı firma anlayışı çerçevesinde hizmetlerini geçmiş yıllardaki başarılarına her geçen gün yenilerini ekleyerek devam ettiriyor. Sitede ayrıca ametist, aqua marine, Brown taşlarının mucizevî etkisinin yaşandığı renk tasarımları sizleri daha da farklı kılacak zenginlik ve nitelikle sunuluyor.

Doğum günleri, sevgililer günü, anneler günü gibi özel günlerde sevdiklerinize verebileceğiniz en kıymetli armağan olan ürünleri bünyesinde bulunduran sitede pek çok model ve tasarım yer alıyor. Ayrıca nişan, evlilik teklifi, düğün gibi özel günlerde, unutulmaz anlara Myra Gold'un kaliteli ürünleriyle eşlik edebilir, mutluluğunuzu bir kat daha artırabilirisiniz.

Tarih boyunca insanların sürekli ilgisinde bulunmuş olan altın ve pırlanta ürünleri ile Myra Gold değerli müşterilerinin her zaman yanında...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder