7 Aralık 2013

Kate Middleton: Reiss Delaney Ceket


Eveeet, yine bir Kate Middleton post'u ile karşınızdayım! Bu hafta Düşes'in oldukça yoğun bir programı vardı ve haliyle bu yoğunluk bloga yansımak durumunda kaldı (: Düşes'in son ziyareti bir çocuk hastanesine gerçekleşmiş, kendisi tek başına hasta çocukları ziyaret etmiş. Hastane ziyareti için Casual bir görünüm sergileyen Düşes, favori markalarından Reiss'e ait gri renkte şık bir ceket giymiş. Kıyafetini muhtemelen J-Brand'a ait bir jean ve Russell&Bromley marka dolgu topuk botlarla tamamlamış.


Reiss Delaney Ceket

Ceketi çok beğendim ve Düşes'in haberi yayınlandığında incelemek için Reiss'in sitesine girdim. Stoklarda gözüküyordu, doğal olarak satıştaydı... Ancak 2 saat sonra post yazmak için tekrar incelemek istediğimde, ürünün siteden kaldırıldığını gördüm. Reiss satan diğer online sitelere de baktım, ceket tükenmiş! Delaney ceketin fiyatı Dailymail'e göre yaklaşık 910 TL civarında. Rengi, kesimi ve yakasız oluşuyla çok beğendiğim bir parça oldu...


Düşes'in jean pantolonu muhtemelen J-Brand, bir ihtimal daha önce giydiği bir parça olabilir. Dolgu topuk botları ise yeni... Kürk detaylı dolgu topuk botlar Russell&Bromley marka, fiyatı yaklaşık olarak 745 TL... 

Russell&Bromley New Dry Fur Trim Wedge Boots

Botların modeli fena değil, ama ben pantolonuyla pek yakıştıramadım. Aslında Kate'in kombinasyonunda ceketle Skinny Jean pantolonun ve dolgu topuk botların birbirine yakışmadığını düşünüyorum. Sanki her parça ayrı kombinasyonlarda kullanılmalıymış gibi... Bu şık ceket daha güzel bir pantolonu ve ayakkabıyı hakediyor bence (: 


Bu arada Düşes'in tatlılığı üzerinde yine (:  Kuklalarla çocuklara şarkılar söylemiş, sohbetler etmiş. Çocuklarla iyi vakit geçirdiği ve çocukların da gününü şenlendirdiği kesin. Bir de saçlarının eski günlerine döndüğünü görmek güzel. Düşes saçlarını toparlatmak için ünlü bir saç stilistine toplam 6 saat süren kesim, boya ve bakım işlemleri yaptırmış. Çok da iyi olmuş (:

Fotoğraflar: Dailymail

4 yorum:

  1. Cekete bayıldım yalnız :))

    YanıtlaSil
  2. Bu ceket mont gibi kalın ve hantal mı, yoksa hafif bir kumaştan günlük ceket mi? Sitesinde coat: mont yazıyor ama karar veremedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Khattify Manto kadar olmasa da, kalın bir ceket olması lazım. Dış giyim olarak düşünülebilir.

      Sil