26 Mayıs 2014

Cilt Kuruluğu ile başa çıkmak için 10 Kat Daha Fazla Nem

 
Güzelliğin en önemli göstergelerinden biri de güzel, ipeksi ve parıldayan bir cilttir.  Güzel cildin en önemli sırlarından biri ise düzenli olarak, her banyodan sonra ıslak cilde uygulanan Johnson’s baby yağ.
Bebeksi yumuşaklıkta bir  cilde kavuşmak hiç de zor değil...
Islak cilde uygulandığında kuru cilde uygulanan pek çok krem ve losyona göre, cilde 10 kata kadar daha fazla nemi hapseden Johnson’s baby yağ, 3 kolay adımda bebeklerinki gibi ipeksi yumuşaklıkta, ışıldayan bir cilt kazandırır.  

İşte bebek cildi yumuşaklığında bir cilt için günlük bakım rutinine rahatça eklenecek 3 kolay adım;
1)ISLAN
2)YAĞLAN - Kurulanmadan ıslak cilt üzerine uygulayın
3)KURULAN - Cildinizin ıslaklığını havlu ile nazikçe alın
Bayanların  70 yılı aşkın bir süredir cildini nemlendirmek için kullandıkları Johnson’s baby yağ’ın, etkisi ilk kullanımdan itibaren hissedilir.

Cilt Kuruluğu ile başa çıkmak için 10 Kat Daha Fazla Nem

Farkında olmadan her gün sürekli karşılaştığımız  koşullar cilt bariyerimizi zedeleyerek cildimizi kurutur:  Özellikle sıcak su ile yapılan banyo, ciltteki doğal yağları yok eder.  Günlük program içinde işe, okula veya sokağa çıkılmasını gerektiren yerlere doğru yolculuk yaparken, şehrin kiri ve havası gözenekleri tıkar.  Gün boyu bulunulan kapalı mekanlarda ise gerek ısıtma ve gerekse havalandırma cilt bariyerine zarar verir.  Her gün tekrarlanan bu savaş sonunda cilt bariyeri gitgide daha fazla zarar görür ve kurur.  Bu nedenle günlük olarak cildi nemlendirmek gerekir.  Johnson’s baby yağ sadece 3 kolay adımda, 10 kata kadar daha nemli bir cilde kavuşturur.
Annelerin hem bebekleri hem kendileri için güvenle kullandıkları Johnson’s baby yağ, ülkemizde, Johnson’s baby Yağ (klasik),  Johnson’s baby Bedtime yağ, Johnson’s  baby Aloe Veralı, Johnson’s  baby Papatya Özlü  ve Sprey Yağ’(klasik sprey) dan oluşan çeşitleriyle  mükemmel bebek cildi yumuşaklığına ulaşmak isteyenler için satışa sunuluyor.

Bebeksi cilt güzelliğinin sırrı Johnson’s Baby yağ’den hayatı kolaylaştıran ipuçları:
 
Johnson’s baby yağ ıslak cilde uygulandığında kuru cilde uygulanan pek çok krem ve losyona göre, cilde 10 kata kadar daha fazla nemi hapseder. Ciltteki bebeksi yumuşaklık ve parlaklık ilk günden itibaren farkedilir.
 
Yara bandını acısız çıkartmaya yardımcı olur.  Johnson’s baby yağı bandı çıkartmadan önce bandın kenarına uygulayın, yapışkanı yumuşatan Johnson’s baby yağ, bandın kolayca çıkmasını sağlar.
 
Manikür – pedikür suyuna az miktarda damlatılan Johnson’s baby yağ, el ve ayaklardaki ölü derilerin yumuşamasına yardımcı olur, işlemi kolaylaştırır.
 
Johnson’s baby yağ, hamilelik süresince gerginleşen karın bölgesinin esnek ve yumuşak kalmasını sağlar.
 
Düzenli uygulandığında 10 kata kadar cildi nemlendiren Johnson’s baby yağ, cildin esnekliğini artırır; hızlı kilo alıp verme ile ciltte oluşabilecek çatlaklara karşı önlem olarak  kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder