30 Temmuz 2014

Kate Middleton Glasgow Gezisi


Kate Middleton, eşi William ve Prens Harry ile birlikte geçtiğimiz Pazartesi günü İskoçya Glasgow'a iki günlük bir gezi düzenledi. Sporu ve sporcuları her daim destekleyen kraliyet üyeleri Commonwealth Oyunları'nı izlemek amacıyla Glasgow'u şenlendirmişler. Okuduklarıma göre Düşes, bu geziden evvel bir arkadaşının düğününe katılmış ancak düğün basına kapalı gerçekleştiği için hiç bir görüntü yok. Glasgow gezisinde de Kate'in yine geri dönüşüm stilini devam ettirdiğini görüyoruz.


 Harry, William ve Kate

Post'un girişindeki kıyafet Kate'in Glasgow'daki ilk gün için seçtikleri... Görür görmez zaten aşina olduğumuz, Kate'in genellikle spor organizasyonlarında adeta üniforması haline getirdiği Skinny Jean, takoz dolgu topuklu ayakkabılar ve lacivert Zara ceket... Buraya kadar ezberimiz tamam, lakin ezber bozan yeni ve id'si belirsiz bir parça gözükmekte...


Kate, bu sefer uzun kollu gömlek ya da Breton bluz yerine kolsuz, hakim yaka çizgili bu gömleği tercih etmiş. Maalesef gömlek hakkında henüz bir bilgi yok. Kate'e yakışmış spor şık bir parça.


Kate, çanta olarak sıklıkla tercih ettiği lacivert Russell and Bromley Muse Clutch çantasını kullanmış.Son zamanlarda hep bitkin gördüğümüz Kate bu gezide çok enerjik ve güzel görünüyordu. Saçları ve cildi eskisi gibi bakımlı ve hoş... Bir de tekrara dönmese kıyafetlerinde, en azından uzun vadede giyse bir şeyleri tam olacak (:


Gezinin ikinci gününde de Kate'in üzerinde yeni bir parça göremedik. Bir çok kere giydiği mavi renk Stella McCartney elbisesi, takozdan hallice ayakkabıları, favorisi Smythe ceketi ve lacivert clutch (markası Emmy Shoes) ile yine tekrar tekrar giydiği parçaları kombinlemiş.


Kate'in lacivert Smythe ceketini beğeniyorum. 
Özellikle ceketin arka kısmındaki kesik detay elbisesiyle güzel bir hava vermiş. 
Bu ceketi Kate uzun yıllardır giyiyor.


Kate'in bu elbisesini en son Avustralya&Yeni Zelanda turunda görmüştük. Ancak ondan önce de bir çok kere bu elbiseyi giymişti. Elbise Stella McCartney'in sonbahar 2012 koleksiyonundan...


Kate, fırsat bulduğunda hiçbir sportif aktiviteyi kaçırmıyor. 
Kraliçe'nin etek boyu uyarılarını kaale almayan Düşes, dizüstü boyda elbisesiyle bir güzel atlayıp zıplamış (:

Düşes'in bu gezide tercih ettiği aksesuarları,  Cartier saat ve Kiki McDonough sitrin küpeler oldu...

Fotoğraflar: Daily Mail&Zimbio

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

1 yorum:

  1. çok sıkıcı inan sadece yazılarını okudum fotograflara bakmadım :(

    YanıtlaSil