2 Temmuz 2014

Kate Middleton: Goat Scarlett Elbise


Kate Middleton, dün İngiltere'nin kuzeyinde bulunan bir okulu ziyaret etmiş. Öğrenciler için hayır işlerine koşturan Düşesimiz, mercan rengi elbisesiyle dikkatleri üzerine çekmiş. Hoş, mercan rengi giyse de, giymese de o her ortamdan dikkat çeken bir hanım (: Öncelikle Kate'i ilk gördüğümde kilo vermesi dikkatimi çekti. Ne zamandır ortalıkta bir hamiledir dedikodusu dolaşıyor, asparagas olması muhtemel. Ben hamilelik haberlerine değil ama, Kate'in diyet yaptığı haberlerinin doğruluğuna inanmış durumdayım.


Elbiseye bakalım; Goat marka, Kate'in üzerinde görünmesiyle stokları erimiş, kemer detaylı bu kalem elbise, indirimli haliyle 270 GBP (yaklaşık 1000 TL) fiyatla satılıyormuş. Stoklar tükendiğinden, elbisenin siyahının linkini bulabildim. Ancak onun da uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Hala stoklarda varsa incelemek için tık tık.


Tabii, bulabildiğim bu görseli de gururla paylaşıyorum (: Gördüğünüz üzere üst kısımlardaki pile ve kemer detayı ilk bakışta dikkat çekiyor. Çok beğendim mi? Hayır. Kate, daha önce bundan çok daha güzel elbiseler giydi. Ama eforsuz şıklık için ideal; giy ve çık bir parça...


Kate'in Nude renk ayakkabılarını ölesiye sevdiğini biliyoruz. Muhtemelen "Artık giyilmez" diye düşündüğü LK Bennett'leri bu ara giymediğini de görüyoruz. 3 yıldır çığlıklarım duyulmasa da, sonunda Kate'i bir başka Nude ayakkabı ile görmek sevindirici... Yeni ayakkabıları Jimmy Choo Gilbert modeli... Daha önce de yazmışımdır; Kate'in ayakkabı seçimlerini çoğunlukla beğenmiyorum. Stilistinin bu konuda fark yaratacağını sanıyordum ancak ayakkabı seçimleri aynı minvalde gidiyor...


Kate çanta olarak bir başka vazgeçilmezi, "LK Bennett Natalie" clutch çantasını taşımış...


Kate'in saçlarını bu sefer pek sevmedim. Zayıfladığı için yüzü süzülmüş ve bu saç modeli daha da ince göstermiş diye düşünüyorum. Makyajı da Kate'in aleyhinde görünüyor. Hülasa, Kate'e bir noktadan sonra zayıflık yakışmıyor. Çiğ gıda diyeti yapan, hatta bunu hayat tarzı haline getirmiş Düşes, okuduklarıma göre kilo vermeyi biraz takıntı haline getirmiş. 

Siz nasıl buldunuz Kate'i?

Fotoğraflar: Dailymail

6 yorum:

  1. Elbiseyi görünce hiç sevmedim ama Kate'in üzerinde o bile güzel durmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Zaman sözleri Ben Kate'de de sevemedim pek (:

      Sil
  2. Kesinlikle yazdıklarının her kelimesine katılıyorum. Evet her daim çok şık çok zarif ama biraz değişiklik yapsa fena olmaz. Saçına biraz değişiklik gerekiyor yaz gelmişken biraz ışıltı attırabilir, rengini açabilir. Makyajı evet hep aynı bobbi brown pembe allık ruj vs. Daha bronz allık, biraz toprak far , nude gloss ile değişik bir makyaj yakalayabilir en azından göz yorgunluğu olmaz bizim gibi Kate takipçilerinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Kozmetik Karne makyaj konusunda çok haklısın, ben çok yorum yapamıyorum makyajı konusunda bilgim yok, ama sonuçta yakışmayan ve tekrara düşen şeyler sıkıcı görünüyor. Saç modellerini de son zamanlarda beğenmiyorum.

      Sil
  3. pek beğenmedim dersem ayıp olmaz herhalde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülay Ben de beğenmedim, beğenmek istedim ama olmadı bu sefer (:

      Sil