14 Ağustos 2014

DEKOSOR.COM ile dekorasyonda aradığınız her şey tek noktada!


Dekorasyon herkese göre farklı kalıplara girebilen, tamamen kişisel zevklere göre şekillenebilen, yaşanılan mekânlara özgün tarzlar kazandıran oldukça geniş kapsamlı bir oluşumdur. Dekore edilmek istenilen mekânın türüne, içerisinde oluşturulacak tarzın çizgilerine, rahatlık ve estetiğin bütünleşmesine bağlı olarak meydana getirilen dekorasyonlarda kullanılacak öğeler de buna bağlı olarak seçilmektedir.
Sevdiğiniz dekorasyon tarzını uygulamak için artık DekoSor.com var. Tüm ev dekorasyon mağazalarını tek noktada bulabileceğiniz DekoSor sayesinde hayalinizdeki kanepe modelleri bir tık ötenizde!

Dekorasyon ürünleri evlerde mutfak, banyo, yatak odası, çocuk odası, antre, salon ve diğer yerlerin tabiatına, iş yerlerinde sektörün getirdiği ayrıntılara, dış mekanlarda ise ihtiyaçlara göre seçilmektedir. Evinizde şık, klasik bir salon oluşturmak isteyebilirsiniz. Odanız yeteri kadar büyük ise daha büyük ebatlarda oturma grupları, televizyon üniteleri, raflar, aydınlatmalar seçebilirsiniz. Ancak alan dar ise daha minimal ebatlar sizin için uygun olacaktır. Şık ve klasik dokunuşlarda sade ve tek renk mobilyalar daha uygun olmaktadır. Bununla beraber yine tek renk belki birkaç renk kırlentle canlandırılmış oturma grupları, büyük lambaderler ve sarkıt avizeler kullanabilirsiniz. Hafif loş bir ortam klasik salonlarda daha mistik bir hava yaratmaktadır. Enerji dolu, canlı bir salon için tüm renkler aynı anda fakat kesinlikle uyumla kullanılabilmektedir. 


Daha küçük ve işlevsel, içinde raflar da barındıran tv ünitesi modelleri , farklı formlarda orta sehpalar, puflar hareketli salonunuza iyi gelecektir. Yine yatak odalarında aranılan huzur önce renklerle sonra formlarla kazanılabilmektedir. Sade ve beyaz tekstil ürünleriyle donatılmış klasik bir yatak odası olabileceği gibi, şehir temalı, geometrik desenli, üç boyutlu ürünlerle daha canlı bir yatak odası da dizayn edebilirsiniz. Bayanların çoğu vaktini geçirdiği mutfaklar ise sizin için tam bir galeridir.  Raflarda, masa üstünde, yemek gereçlerinde kullandığınız her bir ürün ruhunuza eşlik edecek niteliktedir. Renkli kuplar, şekilli seramik kaplar, sade ve taş pırıltılı baharatlıklar, baskılı perdeler ve daha fazlası mutfağınızı size özel hissettirecek çeşitlere sahiptir. Tüm ev dekorasyon mağazalarını tek bir noktada bir araya getiren Dekosor.com ise bu alanda en büyük yardımcınızdır. Her bir ürün için kolaylıkla Koçtaş, Evmanya, Trendyol, Altıncıcadde, Markafoni, Vivense gibi kaliteli mağazalardaki ürünleri inceleyebilir ve zahmetsizce sahip olabilirsiniz.

Keyifli alışverişler!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder