15 Ağustos 2014

Yaz modası MODASOR.COM'da


Yaz geldiğinde herkesi bir telaş sarar. Gardırop yenileme çabaları, yaz aylarının sıcak günlerini ve gecelerini nerede ve nasıl geçireceğinize dair yapılan planlar ve daha fazlası. Sıcak günlere uyanmaya başladığınızda üzerinizde mümkün olduğunca hafif kıyafetler aramaya başlayabilirsiniz. Gün boyu hep daha ince ve daha açık renkte giyim ürünleriyle vakit geçirebilirsiniz. Çalışırken iş yerinize uygun incelikte pantolonlar, etekler, gömlekler ve bluzlar tercih edebilirsiniz.

Yaz modası için tercihiniz ne olursa olsun ModaSor.com sizi aradığınıza ulaştıracak. Hem rahat hem de şık olmaya devam edebileceğiniz yaz modasına uygun yüzlerce tasarım ModaSor’da elinizin altında. Eğer bir tatil mekânındaysanız da bu kez daha salaş elbise modelleri , şortlar, kapriler yardımcınız olacaktır. Plaj modasını da unutmamak gerekir. Plajda kullanacağınız mayolar, bikiniler, deniz şortları, pareolar, her biri farklı tarzda tasarlanmış ve üretilmiş ürünlerdir. Vücut tipinize, ihtiyaç duyduğunuz forma, kullanacağınız zamana ve tarzınıza göre seçim yapabilirsiniz. Yaz beraberinde yoğun olarak sıcağı da getiren bir mevsim olmasından ötürü seçeceğiniz kıyafetlerin güneş ışığına dayanıklı olması da önemlidir. Örneğin plajda kullandığınız ürünlerde renk solmaları ve önemli deformasyonlar yaşanabilir. Bu nedenle kalite yine seçimlerinizde ön planda olacak bir kriter olmalıdır.



Yaz geceleri ise eğlenceli anlara dönüşen, arkadaş ortamlarında sevdiklerinizle keyifle geçireceğiniz bol muhabbetli zamanlara tanıklık eden güzel ayrıntılarla doludur. Böylesine keyifli zamanlarda da rahat olmanız oldukça önemlidir. Kullandığınız kıyafetler yine ince, hava alan bir kumaştan yapılmış olmalı ve tarzıyla kesinlikle size uyum sağlamalıdır. Eğer rahat bir arkadaş ortamındaysanız uçuş uçuş elbiseler, rengârenk maxi elbiseler, jean şortlar, çılgın tişörtler, platform ayakkabılar, espadriller, babetler kullanabilirsiniz. Ancak önemli bir davette ve ya şık bir organizasyonda abiye elbiseler, stiletto ayakkabı modelleri , parıldayan takılar daha uygun olacaktır. Esas olan hafif kıyafetler seçmek iken sadece zamana göre şekillenmeleri söz konusudur. Yaz mevsiminde güneş ışınları daha dik bir açıyla gelir ve yoğun ışık gözlerimizi rahatsız edebilir. Bu sebepten yaz modası kapsamına birbirinden şık gözlükler de girmektedir. Bunun yanı sıra takılar, aksesuarlar gibi yardımcı ürünleriyle birlikte tüm yaz modası Modasor’da sizlerle buluşmaya devam ediyor. 

Keyifli ve mutlu alışverişler. 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder