28 Ekim 2014

2014-2015 Kış Modası


Moda, insanların içinde bulundukları belirli bir zaman dilimindeki daha çok giyim ile ilgili tercihlerine yol göstericisi popülaritesi yüksek genel giyim tarzına verilen isimdir. Peki, moda denince ilk zihninizde canlanan ne oluyor? Moda denince hiç şüphesizdir ki ilk akla gelen şey kadındır. Çünkü; kadınlar erkeklere nazaran giyimine daha çok önem vermekte ve kıyafetleri ile öne çıkmaktadırlar. Kariyer ortamlarında, arkadaş çevrelerinde, davetli olduğu bir yemekte, sokakta ve aklınıza gelebilecek her yerde kadınlar için dış güzellik oldukça önemlidir. Güzellikleri ile kendilerinden söz ettirmek isterler.

Bunun içindir ki; modayı yakından takip ederler, mağaza vitrinlerine ve etraflarındaki insanların giyimlerine dikkatle gözlemlerler. Daha sonra kendilerine bir tarz çizerek yakışacağını düşündükleri kıyafetleri giyerler, takıp takıştırıp yakıştırırlar. Fakat, çoğu zaman istediklerini bulamazlar. Harcadıkları emek ve zamana rağmen hem yorulurlar hem de etraflarındaki insanlara "Vay canına!" dedirtebilecek kıyafetleri elde edemezler. Ya da günün yoğunluğundan buna fırsatları kalmaz. İşte, tam da burada devreye biz giriyoruz.


Modayı sizin yerinize biz takip ediyor ve birbirinden güzel tasarımlarla sizlere sunuyoruz. Günün yoğunluğunda 7/24 alışveriş yapabilme imkânınız olması en müsait anınızda kendiniz için bir şeyler yapmanız ve alışverişinizin kilometrelerce ötede değil parmaklarınızın ucunda olması için yeterlidir. Sizin yapmanız gereken sadece içerisinde kendinizi mutlu hissedeceğiniz buram buram moda ve şıklık kokan kıyafetleri zevkinize göre bir araya getirerek kombin yapmak ve sizin olmasını istemek.
Kısaca bu kışın modasına değinecek olursak; 2014-2015 de karşımıza çıkan 60’ lar esintisini yansıtan kısa elbiseler bayanlarımıza masumiyet, şıklık ve seksilik katmakta... 


Babydoll kesimli elbiseler de tercihler arasında... Romantik dantel, hanımların bu sezon da göz bebeği olarak yerini alıyor. Deri kullanımı farklı tonları ile gardırobunuzda yerini almayı beklemekte. Yün kumaştan oluşmuş triko kıyafetleriniz sizi bu kış hem sıcak tutacak hem de modayı yakalamanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda bu kış pembeler, maviler, sarılar gibi pastel renklerle kışın sert havasını kırabilir, neon renklerle içinizi ısıtıp tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz.

Bütün bu gelişimi yakından takip ederek sizler için tasarlanmış, pastel renklerle bizi ısıtan birbirinden güzel ve şık elbiseler, trikolar, pantolonlar, hırkalar vs. sizleri beklemekte ve ekonomik olarak çok da avantajlı. En iyisini istiyorsanız doğru yerdesiniz diyebilirim size.


Her kadın bir ortama girdiğinde bakışlar kendi üzerinde olsun ve herkes ondan söz etsin ister. Karanlıkta parlayan bir yıldız gibi olmak, baktığında görebildiğin ama ulaşamadığın olmak ister. Başka bir deyişle, ihtişamlı bir görünüme sahip olmak ister ki bunun içinde en doğu seçimi yapmalıdır. Doğru seçim doğru adreste saklıdır. Mixray.com’un geniş ürün yelpazesi ve renkli seçenekleri arasında gönlünüzce gezinin ve kendinize en uygun seçimleri doyasıya yapın. Online Giyim alışverişin rahatlığını yaşayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder