17 Ekim 2014

Hummel: Farklı, Çılgın ve Sportif


Spor giyimin önemli markalarından olan Hummel, 1923’te başladığı yolculuğuna kararlı adımlarla devam ediyor. Takım sporları konusunda uzmanlaşarak şimdiye kadar ortaya çıkan tüm koleksiyonlarında bu deneyimini yansıtan markanın hem ayakkabı hem de tekstil ürünlerinde rakiplerinden daha farklı hatta biraz çılgın tarzını kolayca görebilirsiniz. Ancak tüm koleksiyonlarda sportif detaylara önem verilmiştir.


Markanın ismi Almanca’da yaban arısı anlamına gelmektedir. Markanın en karakteristik özelliklerinden biri olan logosu da yaban arısından ilham alınarak tasarlanmıştır. Markaya ilham veren yaban arıları biraz tombul ve uçamayan arılardır. Uçamadıkları için zıplaya zıplaya havalanan bu arıları yağmurlu bir havada futbol oynamaya çalışan ancak ayakkabıları yüzünden zıplamak zorunda kalan futbolculara benzeten Albert Messmer, Alman bir ayakkabı yapımcısıydı. Messmer, bu sorunu çözmek için ayakkabıların altına tahtalar çakarak ilk kramponunu yapmış oldu. İşte bu hikaye Hummel markasının ortaya çıkış hikayesi oldu.  
 

Takım ruhuna önem veren markanın nostaljik dokunuşlarını hissettirdiği tasarımları pek çoğumuzun aklını başından almayı başarıyor. Hummel eşofman altları, eşofman takımları ve spor ceketleri renk ve kesimleriyle en çok tercih edilenler arasına kolayca giriyor. Hummel ayakkabı modellerinde ise farklı zevklere hitap eden farklı fiyat aralıklarında modeller bizi bekliyor. Hummel markasının ürünlerini tercih eden ünlü sayısı da oldukça fazla. Jennifer Lopez, Paris Hilton, Ashlee Simpson, Carmen Electra, Jessica Simpson, Lisa Marie Presley, Justin Timberlake, Jon Bon Jovi, Robbie Williams, Maxi Jazz, Nelly Furtado, Pink, Anna Vissi gibi birçok ünlü tarafından da tercih edilen markanın hayranları arasına girmek isterseniz Barcin online spor mağazasına göz atmanızı tavsiye ederiz. Barcin.com size alışverişlerinizde ücretsiz müşteri hattı ve iade/değişim garantisiyle güven vermenin yanı sıra en ekonomik fiyatları bulabileceğiniz bir Hummel outlet reyonu da sunuyor. En yüksek indirim oranlarını bularak ekonomik fiyatlara Hummel sahibi olabileceğiniz adres, markaya olan bağımlılığınızın artması konusunda yardımcı olacaktır.



Hummel kalitesini ve tarzını yansıttığı spor ayakkabıları, ve giyim ürünleriyle farklılık peşinde koşarken konforu elden bırakmayan herkesle tanışmayı bekliyor. Hummel eşofman altlarının nostaljik şıklığını, Hummel ayakkabı modellerinin rahatlığını ve çılgın baskılı Hummel tişörtlerini keşfetmek için Barcin.com adresine uğramanız ve mağazaya gitmek zorunda kalmadan kolayca alışveriş yapmanız yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder