25 Ekim 2014

Kate Middleton: Temperley London Emblem Elbise


Kate Middleton, hamileliğinin açıklanmasından sonra üçüncü kez arz-ı endam eyledi. Düşesimiz bu sefer Londra'da alkol ve uyuşturucu bağımlığı ile mücadele eden bir dernek için düzenlenen akşam yemeğine katıldı. Geçtiğimiz günlerdeki iki kıyafetiyle şahane bir stil sergileyen Düşes'in, son seçimi ise benim için biraz hayal kırıklığı oldu. Kate Middleton'ın bu seferki seçimi Temperley London imzası taşıyan transparan görünümlü ve vitraylardan esinlenilmiş panelleri olan siyah bir elbiseydi.


Öncelikle elbise bir yana, Kate'in çok sağlıklı ve güzel göründüğünü belirtmek gerek. Ancak, seçtiği elbise konusunda tarz karmaşası olduğunu düşünüyorum. Elbise bana göre biraz Rock şıklığına yakışacak ve deri botlarla tamamlanabilecek asi bir parça... Dolayısıyla klasik Kate Middleton tarzının dışında kalmış bir elbise gibi görünüyor. Kate'in beline taktığı fiyonklu kemer de ayrı telden çalıyor. Keza, ayakkabı ve çanta seçimi de elbiseden bağımsız gibi duruyor.


 Elbise 595 GBP, bugünkü kurla yaklaşık 2140 TL değerinde... 
Elbise Kate giydikten hemen sonra tükendiğinden, daha önce paylaştığım mağaza linkini silmek zorunda kaldım.


Temperley London Emblem elbise her ne kadar transparan detaylar taşıyormuş gibi görünse de aslında elbisenin içerisinde ten rengi hatta daha açık tonda bir astar var. Flaşların patlamasıyla pek hoş bir görüntü vermeyen bu detaya ek olarak, Kate'in beyaz iç çamaşırı giymiş gibi gözükmesi de iyi durmamış. Kısacası flaşların azizliğine uğradığını söylemek gerekiyor. Zira, TV'de gördüğüm flaşsız görüntülerde elbise bu kadar kötü durmuyordu.


Kate'in taşıdığı boncuklu çantanın markası henüz bilinmiyor. Bazı forumlarda Düşes'in bu çantayı uzun yıllar önce kullandığı yönünde tartışmalar olsa da kesin bir bilgi yok.


Kate Middleton, ayakkabı olarak ara sıra giydiği Jimmy Choo Cosmic platform ayakkabılarını giymişti.
Siz Kate'in bu son kıyafeti konusunda neler düşünüyorsunuz?

Fotoğraflar: Dailymail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

5 yorum:

  1. Bu elbise Kate'de böyle duruyorsa kendi üzerimde hayal bile etmek istemiyorum. Böyle bir geceye örgü elbise hiç olmamış .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikkarne Bence de çok gereksiz bir seçim. Zaten çizgisinin dışında, yemek daveti için de fazla spor. Recycle yapıp eski elbiselerinden giyseydi daha iyiydi :/

      Sil
  2. Tam içimden geçenleri yazmışsın gerçekten kendi tarzı uygun bir elbise değil.
    Bu tarz bir elbisenin altında bot daha hoş olurdu sana katılıyorum ayrıca beyaz çamaşırının gözükmesi çok itici.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Nil Evet Nilcim, Kate maalesef bazen böyle hatalar yapabiliyor. Kate'in şu anda stil danışmanı olduğunu biliyoruz, böyle bir elbiseyi bu güzel kadına niye giydirmiş anlam veremiyorum.

      Sil
  3. allığının rengini çok merak ediyorum. bi fikriniz var mı?

    YanıtlaSil