7 Ekim 2014

Mikro Trend: Siyah Kurdele


Maskulen giyim akımının son bir kaç senedir popülerliğine devam ettiğini görmekteyiz. Bu giyim tarzının kadın modasındaki etkisi, giyim parçalarında etkili olduğu gibi aksesuar vb. detaylarda da kendini göstermekte... İşte bu detaylardan biri olan siyah kurdele ya da fular trendinin içinde bulunduğumuz kış sezonunun önemli aksesuar trendlerinden biri olduğunu görüyoruz. Genellikle beyaz gömleklerin yakalarına bağlanan kurdele ya da eşarplar dikkat çekiyor lakin, bir çok tasarımcının koleksiyonunda yakasında siyah kurdele detayı bulunan parçalar görebilmek mümkün...

 

Siyah kurdele ve fular detayı, değişik şekillerde de kullanılabilir. Basit düz bir bluzun üzerine bağlayanacağınız bir fular ya da yakası olan hemen her parçaya eklenebilecek bir parça siyah kurdele ile bu maskulen/kolejli görünümü yakalamak mümkün. 

 Nicole Miller 2014 Sonbahar/Kış

Tabii siyah kurdele etkisini sadece kıyafetlerde görmüyoruz. 2014 sonbahar podyumlarında örgülerle kullanılmış siyah kurdelelerin dikkat çektiğini de belirtmek isterim. Örgülerin içinde kullanılan siyah kurdelelerin görüntüsü oldukça estetik... Eğer kıyafetlerinizde kullanmayı düşünmüyorsanız belki de saçlarınızda denemek istersiniz kimbilir?

 Keira Knightley
 Chanel 2014 Sonbahar koleksiyonundan elbisesiyle...


 Jennifer Lopez

 Alexa Chung

 
 Honor 2014 Sonbahar/Kış

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

2 yorum:

  1. Çok şık duruyor gerçekten.Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Aslı Bence de ufak ama şık bir detay. Rica ederim. (:

      Sil