12 Ocak 2015

Sevdiğim moda blogları: The Quarter Life Closet

 

Sevdiğim moda bloglarında bu hafta, ABD'de yaşayan Christina Brathune'nin blogu "The Quarter Life Closet"i sizlere tanıtmak istiyorum. Christina hukuk öğrencisi  ve Florida'da yaşıyor. 2013'ün Mart ayında yazmaya başladığı blogunu ilk başta kafasını boşaltmak için yazmaya başlamış. Ama sonrasında blog yazmak ve kombinlerini paylaşmak vazgeçemediği bir hobi haline gelmiş. Modaya olan tutkusunu büyük annesine bağlayan blogger, zevkli seçimleri ve ilham veren kombinleri ile takip edilesi bir mecra yaratmayı başarmış. 



Christina'nın stilinde genel olarak feminen ve eklektik bir havanın hakim olduğunu söyleyebilirim. Ancak kıyafetlerinde Preppy (Kolejli) tarzını da görebilmek mümkün. Blogger daha çok Zara, J.Crew, ASOS ve TopShop markalarından kıyafetler tercih ediyor. Eğer Christina'nın tarzını beğendiyseniz onu instagram hesabından takip etmek için buraya, blogu The Quarter Life Closet'i ziyaret etmek için de buraya tıklayabilirsiniz.



1 yorum:

  1. merhaba!blogunuzu severek takip ediyorum,yukarıda gördüğümüz siyah salopet hangi marka yada benzerini nerden bulabilirim acaba,bilgi edinirsem çok mutlu olucam,hoşçakalın...

    YanıtlaSil