13 Şubat 2015

Kate Middleton: Max Mara Manto & Alice Temperley Elbise


Uzun bir aradan sonra, Kate Middleton hakkında yazmak için geçtim bilgisayarın başına... Efendim, tamı tamına 6 aylık hamile olan iki canlı Düşesimiz, bugün yelken yarışlarının yapıldığı Pourthmouth'a ziyarette bulunmuş. Maaile Karayipler'de iki haftalık bir tatil yapan Kate Middleton, hafif bronzlaşmış teni ve iyiden iyiye belirginleşen karnı ile dikkat çekiyor. İkinci hamileliğinde de sağlık sorunları yaşayan Düşes, her şeye rağmen görevlerinin başına dönmeyi tercih etmiş. Rahatsız olduğunu belli eden yüz ifadeleri ve eliyle sürekli nabzını ölçmesine rağmen, görevini sorunsuzca tamamlamış.



Her şeye rağmen yüzünden gülümsemesi eksik olmayan asil Düşesimiz, şıklığı ile de dikkat çekiyor. Kendisine çok yakıştığını düşündüğüm beyaz ya da ekru renkteki mantosu Max Mara imzası taşıyor. Yüzde yüz yünden yapılmış bu şık manto, kruvaze oluşu ve ince kemer detayıyla tam da Kate'in tarzına uygun bir parça...

 Max Mara Studio Gilles Manto

Manto tahmin de edeceğiniz gibi stoklarda bulunmuyor. 580 GBP fiyatla satışa sunulan parça, indirimle 345 GBP'ye kadar düşmüş. Hala bir link varken, mantoyu yakından incelemek isteyenler buraya tıklayabilirler.


Kate, şık mantosunun içine Alice Temperley markasından çok cici bir elbise giymiş. Blogu, daha doğrusu Kate'i takip edenler anımsayacaktır; Kate zaman zaman giydiği kıyafetlerle göndermeler yapar. Bu sefer giydiği yelken desenli elbisesiyle, yine ne kadar ince düşünceli olduğunu herkese gösterdi.



Somerset by Alice Temperley

99 GBP fiyatla satılan elbise yine stoklarda kalmamış. 
Elbiseyi detaylı incelemek isteyenleri buradan alalım.


Kate, aksesuar olarak LK Bennett Frome Clutch çantasını ve daha önce de giydiği Jimmy Choo Georgia ayakkabılarını tercih etti. Clutch çantayı incelemek isteyenler buraya tık tık.


Kate'in şıklığı bir yana, saçlarının güzelliği de dikkat çekiyor. Ben Kate'in ince düşüncesini ve seçtiği parçaları çok beğendim. Yanlış değilse Düşes ayın 18'inde yine bir etkinlikte yer alacak...

Peki, Kate'in bugünkü kıyafetini sizler nasıl buldunuz? 

Fotoğraflar: Daily Mail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


1 yorum: