25 Mart 2016

Ofiste Jean pantolon nasıl giyilir?


Giyim konusunda özgür bırakılan iş yerlerinde çalışanlar için kot pantolon giymek sıradan bir durum olsa da, çoğu iş yerinde haftanın bir günü serbest giyinmeye izin veriliyor. Belki giyim kuşam konusunda serbest bir iş yerinde çalışıyorsunuz ancak jean pantolonla çokta resmiyetsiz gözükmek istemiyor olabilirsiniz. Bu yüzden bir kaç stil ipucuna hayır demeyeceğinizi düşünüyorum... Ofiste giyilebilecek jean pantolon kombinasyonlarına hemen göz atalım.

1- Koyu renkler ofis için en iyisidir. Siyah, siyahın tonları,lacivert ve gri renkli jean pantolonlar, klasik denim mavisinde olanlar kadar dikkat çekmezler. Özellikle siyah jean pantolonu rahatlıkla giyebilirsiniz. Denim mavisinin rahat ve umursamaz bir görüntüsü olduğunu unutmamak gerekiyor. Ofise boyfriend tarzı jean pantolonlar yerin,e düz kesim ya da Skinny Jean pantolonları tercih etmeniz daha doğru olur.


2- Jean pantolonu blazer ceketle giyin. Ceketin ciddi bir görüntüsü olduğundan, Jean pantolonunuzun spor görüntüsünü ceketinizle dengeleyebilirsiniz. Koyu renkli kot pantolonlarla desenli ya da renkli ceketleri de deneyebilirsiniz. Kurallar sıkıysa, desenli ceketler yerine düz renkte ceketleri tercih etmeye çalışın.


3- Gömlekle giyin. Kıyafetinizin biraz daha işe uygun olması için gömleğinizi jean pantolonunuzun içine sokun. Daha feminen görüntü için şifon bluzları da kullanabilirsiniz. Kıyafetinizi kemerle tamamlamayı da unutmayın.


4- Topuklu ayakkabı ile giyin. Topuklu ayakkabılar Jean pantolonlarla iyi bir ikilidir ayrıca jean pantolonun spor havasını da kırmaya yardımcı olur. Soğuk havalarda topuklu ayakkabı yerine topuklu botları da giyebilirsiniz. Serbest gününüzde daha rahat olmak isterseniz babetlerden de faydalanabilirsiniz.


5- Hırkalarla birlikte giyin. Hırkalar da tıpkı blazer ceketlerde olduğu gibi kıyafetinize daha ciddi bir görüntü verir. Daha şık bir görüntü için hırkanızın içine gömlek giyebilir, belinize de bir kemer takarak, kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz.


Fotoğraflar: Pinterest

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

3 yorum:

  1. Bu yazınızın neredeyse tamamı şu linkteki yazı ile aynı ve siz bir yıl sonra yazmışsınız. http://www.seneninmodasi.com/entrend/ofis-icin-jean-pantolon-kombinleri/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi de yazı zaten bana ait? Yazıyı Pembe Şeker Moda Blogu için yazmıştım. Adres verdiğiniz site Pembe Şeker'den kopyalamış. Pembe Şeker geçen sene Ekim ayında yayın hayatına son verdi.

      Sil
  2. Kendinizi yenilemenizi öneririm. Eskiden bakmadan kapatmadığım günün olmadığı gardrop kedisi, şimdilerde ayda bir 3dakika göz gezdirip kapattığım bir blog oldu. Sizden daha fazla özveri bekliyoruz, nitekim zamanında hakkını verdiğinize de şahit olmuşluğumuz var👍🏻

    YanıtlaSil