25 Ekim 2015

Kate Middleton: Christopher Kane Manto


Düşesimiz Kate Middleton, eşi William ile birlikte İskoçya'ya resmi bir ziyarette bulundular. Görünen odur ki; son günlerde epey yorgun görünen Düşes'e İskoçya yaramış. Taptaze bir görünüm ve düşman çatlatacak bir şıklıkla arz-ı endam eden Kate Middleton, yaptığı zevkli seçimle de epey konuşuldu. Bu arada, Kate ve William'ın romantik görüntüleri basına "Üniversite yıllarına geri döndüler" şeklinde yansıdı. Eh, haksız da değiller hani! Çok tatlı görünüyorlar (: Hey neyse, laf-ı güzafı bırakıp Kate'in seçimlerine bakalım...


Bizim ince düşünceli, naif ve zarif Düşesimiz İskoçyalara kadar gider de, ülkenin en mühim moda tasarımcılarından biri olan Christopher Kane'i ıskalar mı hiç? İskoç tasarımcıya özel olarak yaptırılan ısmarlama manto, tam anlamıyla "Kate tarzı". Düşes, küçük kaz ayağı deseni bulunan mavi mantoyla aynı kumaştan etek tercih etmiş. Mantonun işçiliği, kesimi ve rengi muhteşem görünüyor.


Mantoya biraz daha yakından bakalım istedim. Aynı kumaştan etekle kombinlenmesi çok "şık" bir fikir... 

Kate, eteğini siyah balıkçı yaka kazak, siyah clutch çanta ve siyah opak çorapla tamamlamayı tercih etmiş. İyi de yapmış...


Taa ki, çizmelere kadar... Şu çizmeleri giymekten ne zaman bıkacak bilmiyorum ama buraya defalarca yazmaktan sıkıldım: Bu çizmeleri yakasım geliyor! Şu güzelim mantoyu tamamlayacak bir çok seçenek varken yine bu süet parçayı görmek içimi şişiriyor. Neyse, fazla bakmadan hemen Düşes'in saçına geçiyorum.


41 kere maşallah! Saç modeli, makyajı ve pek tabii alamet-i farikası olan gülümsemesi ile göz kamaştırıyor Düşes. Kakülleri de harika görünüyor.

Kate'in seçimlerini siz nasıl buldunuz?

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

9 yorum:

  1. Aynen o çizmeleri Kate hep kullanıyor:)
    Ama kahkül onu daha genç göstermiş güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @le yan Ah o çizmeler... Bu çizmeleri Kate'in giydiği güzel bir kıyafetin altında görünce bana fenalık geliyor. Bu kadar akıl hocası varken, bir tanesinin bile çizmelere dikkat çekmemesi çok garip...

      Kakül konusunda hemfikirim (:

      Sil
  2. Bende çok şık giydiğini düşünüyorum ama bu kadının saçı hep açık neden arada farklı bir model yapmıyor allahtan saçını kahkül kestirdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Nesrin O kadar güzel bir yüzü var ki; topuz, at kuyruğu ve bilumum toplu modellerin Kate'de şahane göründüğünü düşünüyorum. Ama saçları konusunda tutucu bence... Kate'in burcu da oğlak; kesin saçı konusunda inat yapıyor (:

      Sil
    2. Doğru söylüyorsun sanırım gerçekten tutucu bu konuda :)
      sevgiler

      Sil
  3. Benlm saçlarımı toplayınca başım ağrıyor o yüzden saçım hep açık gezerim at kuyruğu çok sevmem rağmen:(( Belki öyle bir durum onda da vardır??

    YanıtlaSil
  4. @Simay26 Olabilir tabii, böyle bir şikayeti mevzu bahistir belki (:

    YanıtlaSil