12 Ekim 2015

Trend: Yırtmaçlı midi etek

 

2015 yazında başlayan ve 2016 kışına sirayet eden güzide detaylardan biri yırtmaçlı midi etekler... Esasında, midi boy anvelop etekleri de bu sınıfta değerlendirmeye alabiliriz. Ziyadesiyle feminen duruşu sebebiyle maskulen tavırlı parçalarla kombinlenmesi dikkat çekse de; kadınsı tarzı sevenlerin stiletto ya da topuklu sandaletlerle bu şık parçayı taçlandırdığını görülüyor. Moda haftalarında sokak modasının favorilerinden olan bu şık etekler, kışlık parçalara kesinlikle ayrı bir hava katıyor.



Yırtmaçlı midiler genellikle siyah, lacivert, gri ve çizgili desenlerde dikkat çekiyor. Monokrom görünümlerin popülerliğini sürdürmesiyle etekle aynı tonlarda üstlerin şahane gözüktüğünü söylemek gerek. Topuklu ya da topuksuz botlar, çizmeler hatta spor ayakkabılarla kombinlenebilen yırtmaçlı midiler, balıkçı yaka kazaklarla da harika görünüyor.


FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

3 yorum:

  1. Ben de 3 nolu resimdekine benzer triko siyak bir etek aldım ama kışın sandaletle kombinleyemem. Başka nasıl bir ayakkabı, özellikle nasıl bir botla kombinleyebilirim?

    YanıtlaSil
  2. cok tatlı olmuş konbınler kışın usumezsek giyilebilir_____

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok güzel paylaşımlarınız. Ben de moda trendleri hakkında yazıyorum. Bu Kış 1970’ler Stili Uygulamanın 20 Yolu : http://www.stilstil.com/moda/bu-kis-1970ler-stili-uygulamanin-20-yolu

    YanıtlaSil